Η αμφιλεγόμενη μέθοδος αυτού του άντρα για να μην πατάνε στο γκαζόν του

Υπάρχουν αρκετοί που γίνονται λίγο περίεργοι με τον κήπο τους, αλλά ο τρόπος που διάλεξε αυτός ο άντρας για να σταματήσουν οι περαστικοί να πατάνε το γκαζόν του, έχει διχάσει το TikTok.

Ο Τόμας Λάιονς (@tgunz81) δημοσίευσε πλάνα από μια κάμερα ασφαλείας που δείχνει το γκαζόν του και η λεζάντα αναφέρει: «όταν ο κόσμος συνεχίζει να κόβει δρόμο από το γκαζόν σου...».

Στη συνέχεια, εμφανίζεται μια κοπέλα που περνάει μέσα από το γκαζόν, αλλά όταν φτάνει σε ένα συγκεκριμένο σημείο, η κίνησή της

ενεργοποιεί έναν αισθητήρα και το αυτόματο πότισμα ενεργοποιείται και κάνει μούσκεμα τη γυναίκα.

Ένα άλλο στιγμιότυπο δείχνει δύο παιδιά να περπατούν μέσα από το γκαζόν, μια απόφαση για την οποία επίσης θα μετανιώσουν, καθώς έχουν την ίδια τύχη με τη γυναίκα.

@tgunz81#funny♬ Monkeys Spinning Monkeys - Kevin MacLeod

Από τότε που δημοσιεύθηκαν τα βίντεο, έχουν πάνω από 43 εκατομμύρια προβολές, 8 εκατομμύρια likes και πάνω από 80.000 σχόλια.

Το βίντεο έχει προκαλέσει μια συζήτηση σχετικά με το αν είναι σωστό ή όχι να τιμωρούνται με αυτόν τον τρόπο άγνωστοι που περπατούν στο γκαζόν κάποιου.

Κάποιοι διαφώνησαν με το να ψεκάζουν με νερό τους ανθρώπους που διασχίζουν το γκαζόν και υποστήριξαν ότι είναι «απλώς γρασίδι».

Ένα άτομο έγραψε: «Ασε σε αυτά τα παιδιά να πάνε σπίτι τους ένα λεπτό πιο γρήγορα».

«Ποτέ δεν κατάλαβα γιατί το να περπατάς στο γκαζόν είναι τόσο κακό. Είναι γρασίδι», έγραψε κάποιος άλλος.

Κάποιος άλλος πρόσθεσε: «Είναι απλά γρασίδι. Χαλαρώστε».

Από την άλλη πλευρά, πολλοί υποστήριξαν ότι εφόσον είναι το δικό του γκαζόν, μπορεί επομένως να κάνει ό,τι θέλει - είτε αυτό είναι να κάνει μούσκεμα τους καταπατητές.

Ένα άτομο έγραψε: «ΑΓΑΠΩ αυτό το επίπεδο μικροπρέπειας. Είναι το γκαζόν σας, οπότε κάντε ό,τι θέλετε».

«Δεν καταλαβαίνω. Μεγάλωσα μαθαίνοντας να μην περπατάω ποτέ στην αυλή κάποιου, ειδικά ενός ξένου», έγραψε κάποιος άλλος.

«Όλοι σας λέτε ότι είναι απλά γρασίδι, εντάξει;;; Ε είναι απλά νερό».

Αφού πυροδοτήθηκε μια συζήτηση στα σχόλια, ο TikToker ανέβασε ένα επόμενο βίντεο για να δείξει τι συνέβαινε πριν εγκατασταθεί το ποτιστικό.

Όπως εξηγεί «ζητούσε ευγενικά κάθε μέρα να μην πατάνε στο γκαζόν του, αλλά συνέχιζαν να το κάνουν».

@tgunz81 More lawn pirates! Asked nicely everyday to stay off the lawn but people just keep coming. #Lawnpirates#Lawnmageddon#Funny#Sprinklers♬ Monkeys Spinning Monkeys - Kevin MacLeodπριν φυγετεForbes: Ο Έλληνας της λίστας με τους 400 πλουσιότερους ΑμερικανούςΟι πέντε καλύτερες νέες σειρές του Netflix
Keywords
Τυχαία Θέματα