Η τρομερή μεταμόρφωση μιας νεαρής που έχασε κιλά για να σώσει το μωρό της

.

Η Κάρα Μπεκ, 28 ετών, μητέρα ενός παιδιού, έχασε 90 κιλά κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης της, καθώς εξαιτίας του  βάρους της κινδύνευσε να χάσει το μωρό της.

Η νεαρή από το Κάνσας Σίτι του Μιζούρι ενώ κυοφορούσε τον γιο της, έφτασε στο βαρύτερο βάρος που είχε καταγραφεί, ρίχνοντας τη ζυγαριά στα 166 κιλά.

«Όταν ήμουν επτά μηνών έγκυος και [ο σύζυγός μου και εγώ] οδηγούσαμε σε όλη τη χώρα και η αρτηριακή μου πίεση ανέβηκε τόσο πολύ που οι γιατροί είπαν ότι θα μπορούσα να είχα χάσει το μωρό», δήλωσε η 28χρονη Κάρα, στο

Media Drum World.

Λόγω του βάρους της, η κύηση της Μπεκ θεωρήθηκε «εγκυμοσύνη υψηλού κινδύνου», κάτι που σημαίνει ότι τόσο η ίδια όσο και το έμβρυο κινδύνευαν να αντιμετωπίσουν σοβαρά προβλήματα υγείας, αναφέρει η NewYorkPost.

«Ήταν τραυματικό», παραδέχτηκε η Μπεκ. «Πάντα ήθελα παιδιά και το να ξέρω ότι έφτασα τόσο κοντά στο να το χάσω ήταν μια στιγμή που με ταρακούνησε».

Ήταν υπέρβαρη από την ηλικία των 5 ετών και είχε προσπαθήσει ανεπιτυχώς να χάσει τα παραπανίσια κιλά της με σχεδόν κάθε δίαιτα από την ηλικία των 8 ετών.

Αλλά τα χρόνια της δίαιτας, σε συνδυασμό με την απογοήτευση της αποτυχίας να χάσει βάρος, την οδήγησαν, τελικά, να αναπτύξει ένα σχήμα ανθυγιεινών διατροφικών συνηθειών.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kara Beck

Keywords
Τυχαία Θέματα