ΗΠΑ: Πυροβολισμοί με τουλάχιστον τρεις νεκρούς σε εργοστάσιο στο Μέριλαντ

Τουλάχιστον τρεις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους όταν δέχθηκαν πυροβολισμούς σε εργοστάσιο στο Σμίθσμπουργκ του Μέριλαντ, στις ΗΠΑ, την Πέμπτη, ανακοίνωσε το γραφείο του τοπικού σερίφη, προσθέτοντας ότι ο ύποπτος για το περιστατικό δεν αποτελεί πλέον απειλή.

Ο δράστης άνοιξε πυρ μέσα σε μια μονάδα παραγωγής της εταιρείας Columbia Machine στο δυτικό Μέριλαντ τραυματίζοντας θανάσιμα τρεις και άλλον έναν βαριά, σύμφωνα

με τις τοπικές αρχές.

BREAKING: Multiple people shot in Smithsburg, Maryland; gunman is no longer a threat, sheriff says. https://t.co/YBGlVXlJsz

NBC News (@NBCNews) June 9, 2022

Ο δράστης τέθηκε υπό κράτηση, αφού τραυματίστηκε σε ανταλλαγή πυρών με αστυνομικό κατά την προσπάθεια διαφυγής του με όχημα. Αμφότεροι μεταφέρθηκαν σε τοπικό νοσοκομείο με τραύματα.

Ο βουλευτής των Δημοκρατικών στο Μέριλαντ,, Ντέιβιντ Τρόουν, έγραψε στο Twitter ότι το γραφείο του είναι σε επαφή με τις αρχές της περιοχής και παρακολουθεί ενεργά όσα συμβαίνουν στο Σμίθσμπουργκ. 

We are actively monitoring the mass shooting in #Smithsburg right now, and our office is in contact with officials on the ground. If you're local, please stay away from the area as law enforcement responds.

— Rep. David Trone (@RepDavidTrone) June 9, 2022

Το Σμίθσμπουργκ, μια κοινότητα σχεδόν 3.000 ατόμων, βρίσκεται περίπου 75 120 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της Βαλτιμόρης.

Η Columbia Machine προμηθεύει εξοπλισμό κατασκευής σκυροδέματος σε πελάτες σε περισσότερες από 100 χώρες, σύμφωνα με τον ιστότοπό της.

(με πληροφορίες από Reuters, Associated Press)

ΠΡΙΝ ΦΥΓΕΤΕΡωσία: Ο πρόεδρος Πούτιν συνέκρινε την πολιτική του μ' αυτή του Μεγάλου ΠέτρουΟΗΕ: Σοβαρές ανησυχίες στο πόρισμα της Επιτροπής για τα Δικαιώματα του Παιδιού στην ΕλλάδαΟ Ερντογάν απειλεί στα ελληνικά: Να συνετιστεί η Ελλάδα αλλιώς θα μετανιώσει όπως πριν ένα αιώνα
Keywords
Τυχαία Θέματα