Κερατσίνι: Άγρια συμπλοκή μαθητών από διαφορετικά σχολεία – 7 συλλήψεις

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ

Συναγερμός σήμανε στις Αρχές, στο Κερατσίνι, καθώς εκτυλίχθηκε συμπλοκή μαθητών από διαφορετικά σχολεία, με την ΕΛΑΣ να προχωρά σε 7 συλλήψεις.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, το πρωί της Δευτέρας,

έπειτα από λεκτικό επεισόδιο σε πάρκο του Κερατσινίου, ανάμεσα στις δύο ομάδες νεαρών (αποτελούμενες από 2-3 ανήλικους αντίστοιχα), οι οποίοι φοιτούν σε διαφορετικά σχολεία της περιοχής, ακολούθησε μεταξύ τους συμπλοκή.

Ως αποτέλεσμα, τραυματίστηκαν δύο 18χρονοι, ενώ με τη χρήση βίας οι 3 ανήλικοι αφαίρεσαν και μία αλυσίδα.

Στη συνέχεια, οι δύο 18χρονοι κατήγγειλαν το περιστατικό στο Αστυνομικό Τμήμα Κερατσινίου-Δραπετσώνας ενώ παράλληλα, πατέρας και αδελφός ενός εξ αυτών, πήγαν στο σχολείο του Κερατσινίου όπου φοιτούν οι 3 ανήλικοι και τους επιτέθηκαν.

Έπειτα και οι 7 εμπλεκόμενοι στα δύο διαδοχικά περιστατικά οδηγήθηκαν στο Τμήμα Ασφαλείας Κερατσινίου-Δραπετσώνας όπου συνελήφθησαν για τα ανωτέρω αδικήματα ενώ κατασχέθηκε και αποδόθηκε στον 18χρονο η χρυσή αλυσίδα που είχε αφαιρεθεί.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον αρμόδιο Εισαγγελέα, κατηγορούμενοι -κατά περίπτωση- για απλές σωματικές βλάβες από κοινού και ληστεία κατά συναυτουργία, ενώ οι συγγενείς των 18χρονων για απλές σωματικές βλάβες και διατάραξη λειτουργίας της υπηρεσίας.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑΒίντεο: Απόπειρα βιασμού από πελάτη σε βάρος 32χρονης ιδιοκτήτριας καφετέριας στη ΣύμηΞάνθη: Ηλικιωμένη πέθανε από ανακοπή μετά από επίθεση γυναίκας – τσαντάκιαΑγιος Παντελεήμονας: Χειροπέδες σε 48χρονο που ενοχλούσε 24χρονη
Keywords
Τυχαία Θέματα
Κερατσίνι, Άγρια, – 7,keratsini, agria, – 7