Κοριτσάκι παραπονέθηκε ότι στην κρεβατοκάμαρά της υπήρχαν τέρατα, ήταν 60.000 μέλισσες

Όταν η μόλις 3 ετών Saylor Class άρχισε να παραπονιέται για τέρατα στην κρεβατοκάμαρά της, οι γονείς της θεώρησαν ότι ήταν απλώς αποκύημα της υπερδραστήριας φαντασίας ενός παιδιού.

Αλλά τότε ένας μελισσοκόμος ανακάλυψε δεκάδες χιλιάδες μέλισσες πάνω από την κρεβατοκάμαρα του κοριτσιού, αναφέρει το BBC.

Η Saylor είχε παραπονεθεί για «τέρατα στον τοίχο» του δωματίου της στην αγροικία που ζει με τους γονείς της στη Charlotte της Βόρειας Καρολίνας.

Η μητέρα της, Ashley

Massis Class, και ο σύζυγός της δεν πίστευαν σε όσα έλεγε η μικρή, καθώς πίστευαν ότι έβλεπε όνειρο σκηνές από την ταινία Monsters, Inc.

«Της δώσαμε ακόμη και ένα μπουκάλι νερό και είπαμε ότι ήταν σπρέι τεράτων για να μπορεί να ψεκάσει οποιοδήποτε από τα τέρατα τη νύχτα», είπε η κυρία Massis Class.

Αλλά τους επόμενους μήνες, η Saylor συνέχισε να επιμένει ότι υπήρχε κάτι στην ντουλάπα της.

Η Massis Class παρατήρησε μέλισσες κοντά στη σοφίτα και την καμινάδα έξω από το εκατό ετών σπίτι τους.

Νόμιζαν ότι η Saylor μπορεί να άκουγε το βουητό κοντά στην οροφή του υπνοδωματίου της.

Η κ. Massis Class κάλεσε μια εταιρεία ελέγχου παρασίτων που ανακάλυψε ότι τα φτερωτά έντομα ήταν μέλισσες, ένα προστατευόμενο είδος στις ΗΠΑ.

Αυτή και ο σύζυγός της επικοινώνησαν με έναν μελισσοκόμο που παρατήρησε ότι τα έντομα είχαν χτίσει την κυψέλη τους ακριβώς πάνω από το υπνοδωμάτιο της κόρης της.

Ο μελισσοκόμος έφερε μια θερμική κάμερα για να σκανάρει τους τοίχους στο υπνοδωμάτιο της μικρής.

Ο μελισσοκόμος είπε ότι δεν είχε δει ποτέ κυψέλη να πηγαίνει τόσο μακριά μέσα στον τοίχο.

Ο μελισσοκόμος -τον οποίο η κόρη του Massis Class άρχισε να αποκαλεί κυνηγό τεράτων- άνοιξε τον τοίχο για να αποκαλύψει μια μεγάλη κηρήθρα.

«Απλώς βγήκαν έξω σαν ταινία τρόμου», είπε η κ. Massis Class.

Ο μελισσοκόμος έχει αφαιρέσει μεταξύ 55.000 και 65.000 μέλισσες και 45 κιλά κηρήθρας.

Έχουν γίνει τρεις εξαγωγές με αντίστροφη σκούπα με ηλεκτρική σκούπα έξω από τον τοίχο για να τα τοποθετήσετε σε κουτιά. Τα έντομα μεταφέρονται σε καταφύγιο μελισσών.

Υπολογίζει ότι οι μέλισσες έχουν προκαλέσει ζημιές άνω των 20.000 δολαρίων.

Related...Η μεγαλύτερη μέλισσα του κόσμου εντοπίστηκε 37 χρόνια μετάΜυστήριο με 34χρονο που είπαν πως πέθανε από μέλισσα. Ωστόσο, δεν βρέθηκε σημάδι από τσίμπημα«Πως ένα τσίμπημα μέλισσας έσωσε τη ζωή μου»
Keywords
Τυχαία Θέματα