Λα Κορούνια - Μπαρτσελόνα 0-8

Τα τέσσερα παιχνίδια χωρίς νίκη και η κριτική που δέχθηκε είχαν ως αποτέλεσμα η Μπαρτσελόνα να ξεσπάσει στην Λα Κορούνια, την οποία νίκησε με 8-0 στο "Ριαθόρ" με κορυφαίο τον Λουίς Σουάρες που σημείωσε 4 γκολ και έφτιαξε άλλα τρία.

Οι "μπλαουγκράνα" ξεκίνησαν... δαιμονισμένοι την αναμέτρηση, με τον Λουίς Σουάρες να ανοίγει το σκορ μόλις στο 11ο λεπτό. Στο 24' ο Ουρουγουανός "έγραψε" το 0-2 μετά από εξαιρετική πάσα του Λιονέλ Μέσι και αυτό ήταν το σκορ του πρώτου μέρους. Στο δεύτερο ημίχρονο, η ομάδα του Λουίς Ενρίκε πάτησε ακόμη
περισσότερο το γκάζι. Στο 47' ο Ράκιτιτς διαμόρφωσε το 0-3 και έξι λεπτά αργότερα ο Σουάρες βρήκε δίχτυα ξανά για το 0-4.

Το σόου του 29χρονου όμως δεν τελείωσε εκεί, αφού πέτυχε ακόμη ένα γκολ και μοίρασε άλλες δύο ασίστ. Στο 64' έκανε με χαρακτηριστική ευκολία τέσσερα τα προσωπικά τέρματά για να έρθει ο Μέσι στο 73 και με πλασέ να διαμορφώσει το 0-6. Το τελικό 0-8 διαμόρφωσαν στο 79' ο Μπάρτρα με υπέροχη κούρσα και τελείωμα και στο 81' ο Νεϊμάρ.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

Λα Κορούνια: Μανού, Λάουρε, Σίντνεϊ, Ναβάρο (59' Φαΐρ), Χουανφράν, Μοσκέρα, Άλεξ, Μπόρχες (71' Γκουτιέρες), Κάνι (59' Καρτάμπια), Λούκας, Ριέρα.

Μπαρτσελόνα: Μπράβο, Άλβες, Μπάρτρα, Μαστσεράνο, Άλμπα (71' Αντριάνο), Μπούσκετς (72' Ραφίνια), Ράκιτιτς, Ινιέστα (58' Σέρχι Ρομπέρτο), Μέσι, Νεϊμάρ, Σουάρες.

ΠΗΓΗ: CONTRA

-- This feed and its contents are the property of The Huffington Post, and use is subject to our terms. It may be used for personal consumption, but may not be distributed on a website.

Keywords
Τυχαία Θέματα