Λιμόζ: Εθελοντής μάζευε σκουπίδια σε ποτάμι και βρήκε ένα Rolex

Ένα πολυτελές εύρημα μαζεύοντας σκουπιδιών. Ενώ περίπου σαράντα εθελοντές καθάριζαν τις όχθες του Auzette την Κυριακή 14 Ιανουαρίου στη Λιμόζ, ένας από αυτούς έκανε μια απροσδόκητη ανακάλυψη. Ανάμεσα στα καπάκια μπύρας και τα αποτσίγαρα βρήκε ένα ρολόι Rolex.

«Το λουρί του ήταν σπασμένο στο κούμπωμα», είπε στο France Bleu Limousin η Nadine Rivet, βοηθός του δημάρχου της Λιμόζ, η οποία συντόνιζε τον καθαρισμό του ποταμού μαζί με την ομάδα των εθελοντών. Δεν διευκρίνισε ποιο μοντέλο

ήταν. 

Ο ιδιοκτήτης του μπορεί να το έχασε ενώ έκανε τζόκινγκ κατά μήκος του Auzette.

Τα τιμαλφή βρέθηκαν «κάτω από τη rue de Feytiat, στο γρασίδι, δίπλα σε κλαδιά», σύμφωνα με τoν αντιδήμαρχο. Κοντά σε αυτό το μέρος υπάρχει ένα γήπεδο πάντελ και ένα γήπεδο γκολφ.

«Η εύρεση ενός Rolex ανάμεσα στα σκουπίδια μπορεί να ενθαρρύνει άλλους ανθρώπους να έρθουν και να μας βοηθήσουν κατά τη διάρκεια μελλοντικών εργασιών», αστειεύτηκε ένας εθελοντής στο Populaire du Centre.

Μέσα στο καντράν είναι χαραγμένο το serial number του ρολογιού κάτι που θα επιτρέψει στον ιδιοκτήτη του να το αναγνωρίσει και να αποδείξει ότι είναι δικό του.

Σημείωση: ο νόμος δίνει στον ιδιοκτήτη ενός απολεσθέντος αντικειμένου τρία χρόνια για να το διεκδικήσει από το πρόσωπο που το κατέχει. Εάν αυτός που του ανήκει το Rolex δεν εμφανιστεί, ο εθελοντής θα μπορεί να το τοποθετήσει στον καρπό του. 

Related...Ελληνας γιατρός στις ΗΠΑ «έφαγε» 3,8 εκατ. δολάρια από επιδότηση κορονοϊού και ζούσε στη χλιδήΣέρφερ βρήκε Rolex σφηνωμένο κάτω από βράχο στο βυθό και λειτουργεί ακόμηΗ Σακίρα διασύρει τον Πικέ στο νέο της τραγούδι, «Αντάλλαξες μια Ferrari με ένα Twingo»
Keywords
Τυχαία Θέματα