Μετά τους στόπερ της, «εκτός δράσης» βγήκε και το πούλμαν της Ρεάλ Μαδρίτης!

Φωτογραφία αρχείου:  Λεωφορείο της ομάδας της Ρεάλ Μαδρίτης πριν από τον προημιτελικό αγώνα της δεύτερης φάσης του Champions League μεταξύ της Chelsea FC και της Ρεάλ Μαδρίτης στο Stamford Bridge στις 18 Απριλίου 2023 στο Λονδίνο, Ηνωμένο Βασίλειο. 

Το πούλμαν που μετέφερε την πρώτη ομάδα της Ρεάλ Μαδρίτης στο ξενοδοχείο πριν από την πρώτη αναμέτρηση για τους 16 του Champions League

με την Λειψία ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα τη Δευτέρα, αφού συγκρούστηκε με ένα Toyota Avensis, όπως μετέδωσε η MARCA μέσω της BILD.

Η απεργία στο αεροδρόμιο της Λειψίας σήμαινε ότι οι Μαδριλένοι έπρεπε πρώτα να πετάξουν στην Ερφούρτη, όπου προσγειώθηκαν στις 11.38 π.μ. τοπική ώρα, και στη συνέχεια να καλύψουν τα υπόλοιπα 100 μίλια βορειοανατολικά της Λειψίας με πούλμαν.

Στον αυτοκινητόδρομο Α4 μεταξύ Άιχελμπορν και Νόχρα, όμως, όπως εξηγεί η BILD, «ένα λευκό Toyota συγκρούστηκε με το λεωφορείο της ομάδας της Μαδρίτης», αφού ο οδηγός του αυτοκινήτου αυτού άλλαξε λωρίδα.

Το άλλο όχημα, ένα Toyota Avensis, υπέστη ζημιές που ξεπερνούν τα 3.000 δολάρια, ενώ οι όποιες ζημιές υπέστη το λεωφορείο της Μαδρίτης δεν έχουν ακόμη αποκαλυφθεί.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Μετά, Ρεάλ Μαδρίτης,meta, real madritis