Μητσοτάκης: Η 21η Μαϊου μέρα αυτοδύναμης και ισχυρής Ελλάδας

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατά την ομιλία του στην Κέρκυρα

Μήνυμα νίκης έστειλε από την Κέρκυρα ο Κυριάκος Μητσοτάκης, τονίζοντας ότι στόχος είναι «αυτοδύναμη Ελλάδα και αυτοδύναμη ΝΔ». Ο πρωθυπουργός απηύθυνε κάλεσμα στους πολίτες να στηρίξουν την παράταξη, υπογραμμίζοντας ότι «δεν γυρίζουμε πίσω. Προχωράμε μπροστά, προχωράμε τολμηρά» και υπενθύμισε ότι έκανε πράξη τη δέσμευση του για μία διευρυμένη Νέα Δημοκρατία

και ότι θα την ξαναέκανε νκήτρια.

Εκφράζοντας την πεποίθηση ότι «η 21η Μαϊου θα είναι μέρα αυτοδύναμης και ισχυρής Ελλάδας», ο κ. Μητσοτάκης τάχθηκε κατά της απλής αναλογικής, σημείωσε την πιθανότητα να σχηματιστεί κυβέρνηση ηττημένων- αν βγαίνουν τα νούμερα και παρά τα όσα λένε οι πολιτικοί του αντίπαλοι- και άσκησε έντονη κριτική στον ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα. Σύμφωνα με τον πρωθυπουργό, όσα υπόσχεται το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα οδηγήσουν είτε σε νέους φόρους, είτε σε νέο μνημόνιο, ενώ εξαπέλυσε πυρά και για το θέμα της χρηματοδότησης του φράχτη στον Έβρο, σημειώνοντας ότι το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο «έδωσε ηχηρή απάντηση στον κ. Παπαδημούλη και τον ΣΥΡΙΖΑ».

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης εκφράζοντας τη βεβαιότητα ότι «δεν θα υπάρχει δεύτερη φορά στη συμφορά αλλά δεύτερη εντολή στην προκοπή», αναφέρθηκε και στο θέμα του Αλέξη Γεωργούλη τονίζοντας ότι η ΝΔ δεν προχωρά σε γενικεύσεις προσωπικών συμπεριφορών και προσθέτοντας «ας αναλογιστούν οι αντίπαλοί μας πόσο εύκολη είχαν εκείνοι τη λάσπη».

«Με κυβέρνηση ΝΔ, επενδυτική βαθμίδα εντός του 2023»

Ο πρωθυπουργός στην ομιλία του προχώρησε σε έναν απολογισμό του κυβερνητικού έργου και στην υλοποίηση των δεσμεύσεων του, εστιάζοντας στις μειώσεις φόρων, στην αύξηση της ανάπτυξης της οικονομίας και δεσμεύθηκε ότι εφόσον υπάρξει ισχυρή κυβέρνηση της ΝΔ μετά τις εκλογές, τότε η ανάκτηση της επενδυτικής βαθμίδας θα επιτευχθεί μέσα στο 2023.

Οι 4 προτεραιότητες του Κυριάκου Μητσοτάκη για τη νέα τετραετία της ΝΔ

Παράλληλα αναφέρθηκε στις 4 βασικές προτεραιότητες του για την επόμενη τετραετία από την στιγμή που θα επανεκλεγεί κυβέρνηση της ΝΔ:

-Καλύτεροι μισθοί για όλους και στον δημόσιο και στον ιδιωτικό τομέα, σημειώνοντας ότι είναι εφικτή μία αύξηση του 25%

-Αξιοπρεπής και ανθρώπινη δωρεάν δημόσια υγεία για όλους

-Αποτελεσματικό και αξιοκρατικό Κράτος και

-Πολιτικές για τη νέα γενιά, εστιάζοντας κυρίως στην αντιμετώπιση του προβλήματος της στέγης

«Προχωράμε μπροστά ή γυρίζουμε πίσω;» ήταν το δίλημμα που έθεσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, τονίζοντας την κρισιμότητα των εκλογών της 21ης Μαϊου και υπογραμμίζοντας ότι με όπλο τη συνέπεια λόγων και πράξεων, ανανεώνεται η συμφωνία αλήθειας της ΝΔ με το λαό.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης χαιρετά τους φίλους της ΝΔ μετά το τέλος της ομιλίας τουΠΡΙΝ ΦΥΓΕΤΕ...Μητσοτάκης: Το Σάββατο 22 Απριλίου κλείνει η Βουλή και ξεκινά επίσημα η προεκλογική περίοδοςΦράχτης στον Έβρο: Εγκρίθηκε η τροπολογία του ΕΛΚ για χρηματοδότηση από ευρωπαϊκά κονδύλιαΑμερικανικοί πύραυλοι Patriot στην Ουκρανία
Keywords
Τυχαία Θέματα