Ο Τραμπ μοιράζεται δημόσια τις σκέψεις του για τα χρυσά ντους

Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ ξέφυγε για τα καλά την Πέμπτη σε ιδιωτική του ομιλία όταν αρνήθηκε ότι απολαμβάνει «χρυσά ντους», τονίζοντας μάλιστα ότι και η πρώην πρώτη κυρία Μελάνια Τραμπ θα συμφωνούσε ότι δεν είναι κάτι που του αρέσει.

«Δε μου αρέσουν τα χρυσά ντους», είπε ο Τραμπ χωρίς δισταγμό σε ιδιωτική του ομιλία σε retreat της Εθνικής Ρεπουμπλικανικής Γερουσιαστικής Επιτροπής, σύμφωνα με την Washington

Post. «Ξέρεις και η σπουδαία μας πρώτη κυρία, είπε ”Αυτό και γω δεν ο πιστεύω”».

Ο Τραμπ αναφερόταν σε έναν από τους πιο ακόλαστους ισχυρισμούς που περιέχονται σε φάκελο που συνέταξε ο πρώην Βρετανός κατάσκοπος Christopher Steele: την ύπαρξη του λεγόμενου ροζ βίντεο «πιπί».

Σύμφωνα με τον ισχυρισμό αυτό, ο Τραμπ, ενώ διέμενε στο Ritz-Carlton της Μόσχας το 2013, προσέλαβε ιερόδουλες για μια... επίδειξη χρυσού ντους στο ίδιο δωμάτιο του ξενοδοχείου, όπου είχε μείνει στο παρελθόν ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα.

Ο πρώην διευθυντής του FBI, Τζέιμς Κόμι, ο οποίος απολύθηκε από τον Τραμπ, έγραψε στο βιβλίο του ότι ο πρώην πρόεδρος είχε πάθει εμμονή μ′ αυτόν τον ισχυρισμό.

«Είμαι υποχόνδριος», του είπε ο Τραμπ, σύμφωνα με το βιβλίο του Κόμι. «Δεν υπάρχει περίπτωση να αφήσω τους ανθρώπους να ουρήσουν ο ένας τον άλλον γύρω μου. Με τίποτα.”

Η υπόνοια ότι ένα τέτοιο ροζ βίντεο μπορεί να καταγράφηκε, υποτίθεται, από τη ρωσική μυστική υπηρεσία-έγινε βορά για σατυρικές εκπομπές όπως το “Saturday Night Live” και “The Daily Show”. Ο οικοδεσπότης του “Late Show” Stephen Colbert νοίκιασε ακόμη και την ίδια σουίτα ξενοδοχείου κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού του στη Μόσχα.

Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, ο Τραμπ προσπάθησε να αποστασιοποιηθεί από τους διάφορους ισχυρισμούς στον επίμαχο φάκελο, χαρακτηρίζοντάς τους «ψευδείς».

Οι χρήστες του twitter πάντως δεν έχασαν την ευκαιρία να σχολιάσουν...

And in unison, all on their knees, every Republican in attendance cheered their dear leader. Every single one. Not one Republican dared to raise an objection. Or challenge the big lie. Or defend democracy. Not one. https://t.co/J5OPTuEa9k

— Joe Walsh (@WalshFreedom) October 14, 2021

The one allegation she didn’t believe? https://t.co/XXKQZ6d9xA

— southpaw (@nycsouthpaw) October 14, 2021

My Not Into Golden Showers MAGA hat has people asking a lot of questions already answered by my hat.

— Liam Donovan (@LPDonovan) October 15, 2021

Nothing reassures a bunch of proto-fascist theocrats more than: "I'm not into golden showers." https://t.co/jLndsJBmSd

Rex Huppke (@RexHuppke) October 15, 2021

I did NOT have Diaper Don's Golder Shower Defense on my Thursday night bingo card. https://t.co/Jm6sjdYbgU

— Rick Wilson (@TheRickWilson) October 15, 2021

A very normal thing you say when nobody asked. pic.twitter.com/lXnEojam5X

— Kevin Guilfoile (@kevinguilfoile) October 15, 2021

Oh no big deal, just the former president talking about golden showers in a speech.

Keywords
Τυχαία Θέματα