Ο τραγουδοποιός Σπύρος Γραμμένος κατηγορεί τον Άδωνι Γεωργιάδη για ηθική βλάβη και ζητά 50.000 ευρώ αποζημίωση

Αποζημίωση 50.000 ευρώ ζητά από τον Άδωνι Γεωργιάδη ο γνωστός τραγουδιστής, Σπύρος Γραμμένος για "συκοφαντική δυσφήμιση, βάναυση διαδικτυακή επίθεση και ηθική βλάβη".

Ο καλλιτέχνης υποστηρίζει ότι ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας σε παλαιότερη ανάρτησή του τον είχε ταυτίσει με τον γνωστό blogger Πιτσιρίκο.

Την μηνυτήρια αναφορά παρέλαβε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, στις 18 Νοεμβρίου και την κοινοποίησε στους προσωπικούς του λογαριασμούς στα social media:

Στις 6 Μαΐου ο γνωστός τραγουδοποιός, είχε γράψει στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook

Ενώ όπως υποστηρίζει στην αγωγή του, ο τραγουδιστής : «Με αυτήν του την ανάρτηση (ο κ. Γεωργιάδης),απευθυνόμενος αρχικά σε 146.000 διαδικτυακούς συνομιλητές του ακολούθους (followers) και αναρτώντας την φωτογραφία μου ότι δήθεν εγώ είμαι ο @pitsirikos, με στοχοποίησε κατατάσσοντας με στην κατηγορία των ανθρώπων «με μίσος πέραν πάσης λογικής».

Μάλιστα όπως υποστηρίζει πάντα στη μήνυση του ο τραγουδιστής, δέχθηκε υβριστικά σχόλια και απειλές και ζητά για την ηθική βλάβη που υπέστη, χρηματική αποζημίωση 50.000 ευρώ.

-- This feed and its contents are the property of The Huffington Post, and use is subject to our terms. It may be used for personal consumption, but may not be distributed on a website.

Keywords
Τυχαία Θέματα