Οδησσός: Η επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη στον Ζελένσκι σε εικόνες

Στιγμιότυπο από την συνάντηση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Ουκρανό Πρόεδρο Βολοντίμιρ Ζελένσκι στην Οδησσό, 6 Μαρτίου 2024

Στα πρόσωπα του Ελληνα πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη και του Ουκρανού Προέδρου, Βολοντίμιρ Ζελένσκι, διακρίνεται αποφασιστικότητα και ένταση, καθώς η συνάντησή τους στην Οδησσό συνοδεύτηκε από μπαράζ ρωσικών επιθέσεων, με ανοιχτό το ενδεχόμενο να στόχευσαν κάποια στιγμή (και) το κονβόι με το οποίο κινήθηκαν οι δύο επίσημες αποστολές.

Στιγμιότυπο από την συνάντηση του πρωθυπουργού
Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Ουκρανό Πρόεδρο Βολοντίμιρ Ζελένσκι στην Οδησσό, 6 Μαρτίου 2024.

Στις εικόνες διακρίνονται Μητσοτάκης και Ζελένσκι, καθώς κινούνται στο κέντρο της Οδησσού, με εμφανή τα σημάδια του πολέμου που συνεχίζεται, ενώ ο πρωθυπουργός φάνηκε συγκινημενος μπροστά σε ένα χώρο με ιστορικά κειμήλια, τα οποία συνδέονται με την ιστορική παρουσία της ελληνικής κοινότητας στην πόλη, εδώ και αιώνες.

Στιγμιότυπο από την συνάντηση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Ουκρανό Πρόεδρο Βολοντίμιρ Ζελένσκι στην Οδησσό, 6 Μαρτίου 2024.Στιγμιότυπο από την συνάντηση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Ουκρανό Πρόεδρο Βολοντίμιρ Ζελένσκι στην Οδησσό, 6 Μαρτίου 2024.Στιγμιότυπο από την συνάντηση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Ουκρανό Πρόεδρο Βολοντίμιρ Ζελένσκι στην Οδησσό, 6 Μαρτίου 2024.Στιγμιότυπο από την συνάντηση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Ουκρανό Πρόεδρο Βολοντίμιρ Ζελένσκι στην Οδησσό, 6 Μαρτίου 2024.Στιγμιότυπο από την συνάντηση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Ουκρανό Πρόεδρο Βολοντίμιρ Ζελένσκι στην Οδησσό, 6 Μαρτίου 2024.Στιγμιότυπο από την συνάντηση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Ουκρανό Πρόεδρο Βολοντίμιρ Ζελένσκι στην Οδησσό, 6 Μαρτίου 2024.Συνάντηση του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Πρόεδρο της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι. Τετάρτη 6 Μαρτίου 2024 (ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ/ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ/EUROKINISSI)Συνάντηση του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Πρόεδρο της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι. Τετάρτη 6 Μαρτίου 2024 (ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ/ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ/EUROKINISSI)Στιγμιότυπο από την συνάντηση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Ουκρανό Πρόεδρο Βολοντίμιρ Ζελένσκι στην Οδησσό, 6 Μαρτίου 2024.Στιγμιότυπο από την συνάντηση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Ουκρανό Πρόεδρο Βολοντίμιρ Ζελένσκι στην Οδησσό, 6 Μαρτίου 2024.Συνάντηση του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Πρόεδρο της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι. Τετάρτη 6 Μαρτίου 2024 (ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ/ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ/EUROKINISSI)Συνάντηση του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Πρόεδρο της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι. Τετάρτη 6 Μαρτίου 2024 (ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ/ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ/EUROKINISSI)Συνάντηση του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Πρόεδρο της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι. Τετάρτη 6 Μαρτίου 2024 (ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ/ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ/EUROKINISSI)Συνάντηση του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Πρόεδρο της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι. Τετάρτη 6 Μαρτίου 2024 (ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ/ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ/EUROKINISSI)ΠεριγραφήΣυνάντηση του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Πρόεδρο της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι. Τετάρτη 6 Μαρτίου 2024 (ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ/ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ/EUROKINISSI)ΠεριγραφήΣυνάντηση του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Πρόεδρο της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι. Τετάρτη 6 Μαρτίου 2024 (ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ/ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ/EUROKINISSI)
Keywords
Τυχαία Θέματα
Οδησσός, Κυριάκου Μητσοτάκη, Ζελένσκι,odissos, kyriakou mitsotaki, zelenski