Οι Μπάιντεν υποδέχθηκαν τον νέο ένοικο του Λευκού Οίκου, το κουτάβι Κομάντερ

Ο Λευκός Οίκος έχει πλέον έναν νέο τετράποδο ένοικο.

Ο πρόεδρος Τζο Μπάιντεν αποκάλυψε στο Instagram  το νεότερο μέλος της οικογένειάς, ένα κουτάβι Γερμανικού Ποιμενικού που ονομάζεται Κομάντερ (διοικητής).

«Καλώς ήρθες στον Λευκό Οίκο, Κομάντερ», αναφέρει η ανάρτηση που συνοδεύεται από φωτογραφία του σκύλου.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη President Joe Biden

(@potus)

Το κουτάβι ήταν δώρο γενεθλίων στον πρόεδρο από τον αδερφό του Τζέιμς Μπάιντεν και την κουνιάδα Σάρα Μπάιντεν, όπως ανάφερε στο CNN ο εκπρόσωπος Τύπου της πρώτης κυρίας Μάικλ Λα Ρόσα.

Ο Μπάιντεν έγινε 79 ετών στις 20 Νοεμβρίου.

Ο Κομάντερ γεννήθηκε την 1η Σεπτεμβρίου και έφτασε στο νέο του σπίτι τη Δευτέρα το απόγευμα.

Οι Μπάιντεν μετακόμισαν αρχικά στον Λευκό Οίκο με δύο γερμανικούς Ποιμενικούς. Ένας από αυτούς, ο Τσαμπ, πέθανε τον Ιούνιο σε ηλικία 13 ετών. Ο άλλος, τριών ετών με το όνομα Μέιτζορ (ταγματάρχής), μετακόμισε στο σπίτι των Μπάιντεν στο Ντέλαγουερ για εκπαίδευση μετά από δύο περιστατικά δαγκώματος.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη President Joe Biden (@potus)

«Μετά από συζήτηση με εκπαιδευτές σκύλων, συμπεριφοριστές ζώων και κτηνιάτρους, η Πρώτη Οικογένεια αποφάσισε να ακολουθήσει τη  σύσταση των ειδικών ότι θα ήταν ασφαλέστερο για τον Μέιτζορ να ζει σε ένα πιο ήσυχο περιβάλλον με φίλους της οικογένειας», δήλωσε ο Λα Ρόσα.

«Αυτό δεν είναι αντίδραση σε κάποιο νέο ή συγκεκριμένο περιστατικό, αλλά μάλλον μια απόφαση που ελήφθη μετά από αρκετούς μήνες συζήτησης στην οικογένεια συζητήσεων με ειδικούς».

Μια γάτα θα ενταχθεί επίσης στην οικογένεια τον Ιανουάριο.

ΠΡΙΝ ΦΥΓΕΤΕΠρώτος θάνατος από Ομικρον και στις ΗΠΑΗ συντέλεια του κόσμου μας: Πότε και πώς θα «πεθάνει» ο ΉλιοςΦινλανδία: Εξοργισμένος ιδιοκτήτης Tesla ανατίναξε το αυτοκίνητό του
Keywords
Τυχαία Θέματα