Οι εξυπνότερες Android TV για την εργασία και την ψυχαγωγία σου!

Οι περισσότεροι σε ό,τι αφορά τις τηλεοράσεις συνηθίζουν να εστιάζουν μόνο στην ποιότητα εικόνας, την ανάλυση και τον ήχο. Όχι πως τα παραπάνω δεν είναι σημαντικά -κάθε άλλο- μόνο που μία πραγματικά καλή τηλεόραση δεν μένει σε αυτά. Ο προνοητικός καταναλωτής, βλέπεις, οφείλει να εξετάζει τη συνολική εμπειρία χρήσης που θα του προσφέρει το μοντέλο στο οποίο θα επενδύσει, από τη στιγμή που θα το ανοίξει, μέχρι την ώρα που θα το κλείσει.

Τα μενού, η συνδεσιμότητα, οι εφαρμογές και βέβαια οι συνολικές λειτουργίες είναι αυτά που θα καθορίσουν πόσο ευχάριστη θα είναι η όλη εμπειρία χρήσης. Αγχώθηκες;

Δεν θα ’πρεπε. Η απάντηση σε όλα αυτά είναι μία: Android TV. Ένα λειτουργικό σύστημα βασισμένο στις ίδιες αρχές με αυτό που κατά πάσα πιθανότητα διαθέτουν το smartphone και το tablet σου, θα το συνηθίσεις σε χρόνο μηδέν, απολαμβάνοντας πλήθος πλεονεκτημάτων. Όσο για τα καλύτερα μοντέλα Android TV; Έλα να τα δούμε.

Sony Bravia KD-75ZH8 Full Array 75” 8K Ultra HD

Ένα από τα καλύτερα μοντέλα της αγοράς γενικότερα, η Bravia KD-75ZH8 ενσωματώνει και Android TV, προσφέροντας έτσι μία συγκλονιστική εμπειρία end-to-end. Η 8K ανάλυσή της σε συνδυασμό με τις τεχνολογίες Dolby Vision και Dolby Atmos και την οθόνη TRILUMINOS, θα σου χαρίσει συγκλονιστικές συγκινήσεις. Διαθέτει Chromecast και λειτουργία ειδική για την παρακολούθηση περιεχομένου μέσω Netflix, είναι συμβατή με Apple AirPlay και HomeKit, υποστηρίζει Wi-Fi, Bluetooth, HbbTV και DLNA ενώ συνοδεύεται και από έξυπνο τηλεχειριστήριο για άνετο χειρισμό.

Turbo-X TXV-AU4980SMT LED 49” 4K Ultra HD

Μία άριστη πρόταση στις 49 ίντσες, η TXV-AU4980SMT προσφέρει Ultra HD ανάλυση για… 4K καταστάσεις. Εκτός αυτού όμως, τρέχει και λειτουργικό Android TV για μία άνετη και φιλική προς τον χρήστη εμπειρία. Εκμεταλλεύσου Bluetooth και Wi-Fi για να τη συνδέσεις με το δίκτυο του σπιτιού σου και άλλες συσκευές. Streamαρε περιεχόμενο εύκολα και γρήγορα μέσω Chromecast και κατέβασε τις εφαρμογές που θες από το Google Play Store για ακόμα μεγαλύτερη ευελιξία. Ο έλεγχός της γίνεται παιχνίδι χάρη στον Google Assistant και τις φωνητικές εντολές ενώ, τέλος, η εκκίνηση του Netflix γίνεται στην κυριολεξία με το πάτημα ενός κουμπιού!

Turbo-X TXV-AF4365 LED 43” Full HD

Ποιος είπε ότι οι έξυπνες τηλεοράσεις πρέπει να είναι και απλησίαστες οικονομικά; Η Turbo-X TXV-AF4365 βάζει την πλατφόρμα του Android TV σε κάθε σπίτι. Αποτελώντας μία αξιόπιστη και ποιοτική υλοποίηση στις 43 ίντσες, προσφέρει δυνατότητα ελέγχου μέσω Google Assistant και φωνητικών εντολών. Το τηλεχειριστήριό της διαθέτει ενσωματωμένο μικρόφωνο καθώς επίσης και πλήκτρα για άμεση πρόσβαση σε Netflix και Prime Video. Κατέβασε τα apps που επιθυμείς μέσα από το Google Play Store και απόκτησε άμεση πρόσβαση στις δημοφιλέστερες πλατφόρμες -από Netflix και YouTube, μέχρι Spotify και ό,τι άλλο βάλει ο νους σου.

Sony Bravia KE-65XH8096 LED 65” 4K Ultra HD

Μοναδικά χρώματα, απίστευτα ομαλή κίνηση και ήχος που συναρπάζει. Τα παραπάνω συνοψίζουν εν τάχει την εμπειρία που θα σου προσφέρει η Bravia KE-65XH8096 της Sony, ένα μοντέλο με άριστη σχέση τιμής/απόδοσης. Διαθέτει επεξεργαστή 4K HDR X1 και τεχνολογία 4K X-Reality Pro χαρίζοντάς σου αξεπέραστες εικόνες με ρεαλιστικά χρώματα μέσα από την οθόνη TRILUMINOS. Πλήρως συμβατή με Google Home, υποστηρίζει Apple AirPlay και HomeKit, διαθέτει ενσωματωμένο Chromecast καθώς επίσης λογισμικό αυτόματης βαθμονόμησης CalMAN και ειδικό κουμπί για άμεση εκκίνηση του Netflix.

Turbo-X TXV-AU4380 LED 43” 4K Ultra HD

Εξαιρετική value for money επιλογή, η Turbo-X TXV-AU4380 είναι ένα προσιτό 4K μοντέλο στις 43 ίντσες. Το Android TV της επιτρέπει να σου προσφέρει μία πρωτόγνωρη εμπειρία χρήσης αφού τα πάντα γίνονται πανεύκολα. Σύνδεσέ την ασύρματα στο οικιακό σου Wi-Fi και απόλαυσε σερφάρισμα και streaming χωρίς όρια. Το τηλεχειριστήριό της διαθέτει πλήκτρα για άμεση πρόσβαση σε Prime Video και Netflix ενώ η υποστήριξη Chromecast και Bluetooth θα δώσει άλλη πνοή στην καθημερινότητά σου. Όσο για τον έλεγχο; Η επιλογή του Google Assistant κάνει τα πάντα ευκολότερα…

Sony Bravia KE-55A8 OLED 55” 4K Ultra HD

Αφέσου στη μαγεία μίας OLED τηλεόρασης με το μοντέλο KE-55A8. Στις 55 ίντσες με επεξεργαστή X1 Ultimate και οθόνη TRILUMINOS, θα σου χαρίσει μία εκπληκτική γκάμα χρωμάτων με φωτεινά λευκά και βαθιά μαύρα. Οι τεχνολογίες S-Force Front Surround, Acoustic Surface και Dolby Atmos θα δημιουργήσουν μία μοναδική ατμόσφαιρα στο σαλόνι σου ενώ το πλήρες προφίλ συνδεσιμότητας με Wi-Fi, τέσσερις HDMI και ARC θα σου λύσουν τα χέρια. Το ενσωματωμένο Chromecast θα σου φανεί χρήσιμο σε πληθώρα καταστάσεων ενώ η υποστήριξη AirPlay και HomeKit αποτελεί το κερασάκι στην τούρτα.

LG OLED65BX6 OLED 65” 4K Ultra HD

Τα αυτοφωτιζόμενα pixels της OLED65BX6 της LG θα αλλάξουν επίπεδο στις εμπειρίες θέασής σου. Ενεργοποίησε το Filmmaker Mode και απόλαυσε το περιεχόμενο όπως το οραματίστηκαν οι δημιουργοί του. Ο επεξεργαστής α7 3ης γενιάς μεγαλουργεί ενώ οι τεχνολογίες Dolby Atmos και Dolby Vision IQ δημιουργούν… κινηματογραφικές καταστάσεις. Το σύστημα ThinQ σε συνδυασμό με το Android TV επαναπροσδιορίζουν τον τρόπο με τον οποίο χειρίζεσαι την τηλεόραση, μετατρέποντάς τη στο hub του έξυπνου σπιτιού σου. Υποστηρίζονται Amazon Alexa και Google Assistant ενώ διατίθεται και app για το Apple TV+.

Sony Bravia KE-55XH9096 Full Array 55” 4K Ultra HD

Απόλαυσε το αγαπημένο σου περιεχόμενο με στυλ. Η Bravia KE-55XH9096 υιοθετεί μίνιμαλ σχεδιασμό διαθέτοντας εξαιρετικά λεπτό πλαίσιο για να εστιάζεις εκεί που εξελίσσεται η δράση. Το Netflix Calibrated Mode θα σου δώσει τη δυνατότητα να παρακολουθήσεις περιεχόμενο από το Netflix σε τέλεια ποιότητα, ενώ η τεχνολογία Clear Phase θα σου χαρίσει ισορροπημένο ήχο ανάλογα με τη διάταξη του χώρου σου! Το Chromecast και η υποστήριξη AirPlay και HomeKit θα σε διευκολύνουν όσον αφορά τη μετάδοση εικόνας από άλλες συσκευές με το έξυπνο τηλεχειριστήριο να γίνεται προέκταση του χεριού σου.

Sony Bravia KD-55XG9505 Full Array 55” 4K Ultra HD

Ένα μοντέλο που θα ικανοποιήσει ακόμα και τους πλέον απαιτητικούς, η Bravia KD-55XG9505 διαθέτει οθόνη TRILUMINOS για χρώματα γεμάτα ζωντάνια, επεξεργαστή X1 Ultimate για εικόνες που κόβουν την ανάσα και τεχνολογίες X-Motion Clarity, X-Wide Angle και Super Bit Mapping 4K HDR μεταξύ άλλων για εμπειρίες άνευ προηγουμένου. Το ενσωματωμένο Chromecast θα σου επιτρέψει να μεταδώσεις εικόνα από Android, iOS και PC με το Android TV να σου προσφέρει απρόσκοπτη πρόσβαση σε κάθε λογής εφαρμογή και περιεχόμενο. Η δε βαθμονομημένη λειτουργία Netflix θα αναβαθμίσει το περιεχόμενο της δημοφιλούς πλατφόρμα για… στουντιακού επιπέδου απολαύσεις.

Turbo-X TXV-AU5580SMT LED 55” 4K Ultra HD

Αν αναζητάς την πλέον οικονομική τηλεόραση 55 ιντσών, μόλις τη βρήκες: η Turbo-X TXV-AU5580SMT είναι εδώ κερδίζοντας κατά κράτος τον ανταγωνισμό. Δεν είναι μόνο η άριστη ποιότητα εικόνας που είναι σε θέση να προσφέρει αλλά και η όλη εμπειρία του Android TV το οποίο και τρέχει. Ο Google Assistant θα σε κάνει να ξεχάσεις ό,τι ήξερες σχετικά με τον έλεγχο της τηλεόρασής σου αφού τα πάντα γίνονται πλέον με μια σου λέξη. Η πρόσβαση σε Netflix και Prime Video είναι υπόθεση ενός κουμπιού ενώ, τέλος, το Google Play Store σε περιμένει να το επισκεφθείς προκειμένου να κατεβάσεις τα apps που θες.

Keywords
Τυχαία Θέματα