Πέντε χτυπητά σημάδια που μαρτυρούν ότι έχουμε να κάνουμε με έναν παθολογικό ψεύτη

Την περασμένη εβδομάδα, η Tίζα, μια TikToker από την Ατλάντα, γοήτευσε το διαδίκτυο αφηγούμενη μια οκτάωρη ιστορία, χωρισμένη σε ολιγόλεπτα επεισόδια. Η ιστορία είχε θέμα τον γάμο της με έναν άνδρα που η ίδια αποκαλεί «παθολογικό ψεύτη» και για λόγους συντομίας, στα βίντεό της του δίνει το ψευδώνυμο «Λέτζιον».

Στην αρχή της γνωριμίας τους, ο Λέτζιον είπε στην Τίζα ψέματα ότι ήταν πρώην ποδοσφαιριστής, που εργαζόταν ως περιφερειακός διευθυντής σε μια δημοφιλή εταιρεία καρυκευμάτων, στη Γεωργία.

Ένα μήνα μετά τη γνωριμία τους, η Τίζα του επέτρεψε να μετακομίσει στο σπίτι της. Όταν συζητούσαν να αγοράσουν μαζί ένα σπίτι, ο Λέτζιον ισχυρίστηκε ότι είχε ένα προεγκεκριμένο δάνειο άνω των 700.000 δολαρίων, το οποίο αργότερα διαπιστώθηκε ότι ήταν ιατρικό και ότι μπορούσε να καταβάλει 750.000 δολάρια σε μετρητά για ένα ακίνητο χρησιμοποιώντας χρήματα από έναν λογαριασμό offshore, ο οποίος πολύ απλά δεν υπήρχε.

finished all 50 parts of who tf did i marry on tik tok (it took me eight hours)…. but im about to rewatch I CANT pic.twitter.com/iTIiNktQ7w

morgan julianna
Keywords
Τυχαία Θέματα
Πέντε,pente