Πολυεκατομμυριούχος πρώην ακαδημαϊκός της Οξφόρδης ποδοπατήθηκε μέχρι θανάτου από γελάδια

Ένας πρώην «don» (πανεπιστημιακός τίτλος) του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης, που είχε βγάλει εκατομμύρια χάρη σε εμβόλια που χορηγούνταν χωρίς ενέσεις, ποδοπατήθηκε μέχρι θανάτου ενώ έκανε την πρωινή του βόλτα.

Όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα του Independent, ο Μπράιαν Μπέλχαουζ περπατούσε κοντά στο χωριό του Γκέστλινγκ, στο Ιστ Σάσεξ, όταν δέχτηκε την επίθεση «αναστατωμένων» γελαδιών κατά τις 11πμ (τοπική ώρα) τη Δευτέρα.

Millionaire and former Oxford

professor Brian Bellhouse trampled to death by a herd of cows https://t.co/K4d4IiMBvM pic.twitter.com/V40sDP8zZf

— The Sun (@TheSun) June 14, 2017

Σε βοήθεια κάλεσε άλλο άτομο που έκανε περίπατο στην περιοχή, όταν τον άκουσε να ζητά βοήθεια, κοντά σε μια εκκλησία του 11ου αιώνα στο χωριό. Νοσοκόμοι και αστυνομικοί που έσπευσαν επί σκηνής προσπάθησαν να τον επαναφέρουν μέσω CPR (καρδιοπνευμονική ανάνηψη), αλλά χωρίς επιτυχία. Λίγο αργότερα επιβεβαιώθηκε ο θάνατός του.

O Μπέλχαουζ, που ζούσε στο Γουΐντσελσι, ήταν Emeritus Fellow στο Magdalen College. Ο 80χρονος ήταν επίσης πεθερός του πρώην υπουργού Επιστημών των Εργατικών, Λόρδου Ντρέισον. Έγινε πλούσιος όταν οι δύο τους ίδρυσαν την Powderject, μια φαρμακευτική επιχείρηση με αντικείμενο τη χορήγηση εμβολίου χωρίς ένεση, αλλά με πεπιεσμένο αέρα.

Η επιχείρηση αργότερα επικεντρώθηκε στην παραγωγή εμβολίων για τη γρίπη και πωλήθηκε στην αμερικανική Chiron για 542 εκατ. λίρες το 2003.

Η αστυνομία ανέφερε πως δεν θεωρεί ότι τίθεται θέμα εγκληματικής ενέργειας, και πέρασε την υπόθεση στο γραφείο του ιατροδικαστή. Παρόλα αυτά, αξίζει να σημειωθεί ότι πρόκειται για την τρίτη επίθεση από γελάδια με αποτέλεσμα σοβαρές σωματικές βλάβες που λαμβάνει χώρα στη Βρετανία μέσα σε διάστημα ενός μήνα.

-- This feed and its contents are the property of The Huffington Post, and use is subject to our terms. It may be used for personal consumption, but may not be distributed on a website.

Keywords
Τυχαία Θέματα