Ρόδος: Νεαρός μπήκε στο πλοίο με σχεδόν 1 κιλό κάνναβη - Κατέληξε με χειροπέδες

Συνελήφθη την Μ. Τρίτη, 30 Απριλίου 2024 στη Ρόδο, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου, ένας 21χρονος ημεδαπός σε βάρος οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για κατοχή και μεταφορά ναρκωτικών ουσιών με σκοπό τη διακίνηση.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο αξιοποίησης στοιχειών και στοχευμένων αστυνομικών ελέγχων, σήμερα το πρωί εντοπίστηκε ο δράστης κατά την άφιξη στο νησί με πλοίο της γραμμής από Πειραιά

και σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε διαπιστώθηκε ότι μετέφερε, με αυτοκίνητο που οδηγούσε, δέκα αυτοσχέδιες συσκευασίες κάνναβης συνολικού βάρους 791 γραμμαρίων.

Επίσης, βρέθηκαν στην κατοχή του δύο κινητά τηλέφωνα, ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας και 1.390 ευρώ.

Όλα τα ανευρεθέντα πειστήρια κατασχέθηκαν, καθώς και το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που χρησιμοποιούσε.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Ρόδου.

Η εξιχνίαση της υπόθεσης εντάσσεται στις ειδικές επιχειρησιακές δράσεις των αστυνομικών Υπηρεσιών του Νοτίου Αιγαίου για την καταπολέμηση της διάδοσης-διακίνησης των ναρκωτικών.

Ίδια περίπτωση και στη Λάρισα με 814 γραμμάρια

Συνελήφθησαν, μετά από συντονισμένη επιχείρηση του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Λάρισας σε περιοχή του Δήμου Τεμπών, δύο ημεδαποί, για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών

Κατασχέθηκαν, μεταξύ άλλων, -814,3- γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, -389- ναρκωτικά δισκία και -69- φυτά κάνναβης μέσα σε γλάστρες, ύψους έως -0,93- μέτρα

Συνελήφθησαν, την Μ.Τρίτη, 30 Απριλίου, το μεσημέρι σε περιοχή του Δήμου Τεμπών, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, -2- ημεδαποί άνδρες, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών.

Ειδικότερα, ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων για κατοχή και διακίνηση ποσοτήτων κάνναβης από τους δράστες, από αστυνομικούς της προαναφερόμενης Υπηρεσίας διενεργήθηκε συντονισμένη επιχείρηση, κατά την οποία εντοπίστηκαν και ακινητοποιήθηκαν.

Στην κατοχή του ενός βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

-2- συσκευασίες με ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης, συνολικού βάρους -65,8- γραμμαρίων,-1- κινητό τηλέφωνο &το χρηματικό ποσό των -50- ευρώ.

Ακολούθησε νομότυπη έρευνα στην οικία τους, με τη συνδρομή αστυνομικών σκύλων, κατά τη διάρκεια της οποίας βρέθηκαν, επιπλέον, στο εσωτερικό της, σε αποθήκη και στον αύλειο χώρο αυτής και κατασχέθηκαν:

συσκευασίες με ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης, συνολικού βάρους -748,5- γραμμαρίων,-389- ναρκωτικά δισκία, χωρίς την απαιτούμενη ιατρική συνταγή,-69- φυτά κάνναβης μέσα σε γλάστρες, ύψους από -1- έως -93- εκατοστά, στον περιβάλλοντα αύλειο χώρο,-2- συσκευασίες με σπόρους κάνναβης, συνολικού βάρους -24,9- γραμμαρίων,-1- κινητό τηλέφωνο &το χρηματικό ποσό των -180- ευρώ.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας.

ΠΡΙΝ ΦΥΓΕΤΕΑπίστευτες σκηνές στον Καρέα: Οδηγός μετά από σύγκρουση σκορπάει τον τρόμο (Βίντεο)Βίντεο-ντοκουμέντα από τις βόμβες σε πρατήριο καυσίμων στον Πειραιά και σε κάβα στην ΚαλλιθέαΒία ανηλίκων: Χτύπησαν 13χρονο με κλειδί στο πρόσωπο - Βγήκε μαχαίρι σε δημοτικό σχολείο
Keywords
Τυχαία Θέματα