Σίδνεϊ: Δάσκαλος Τάε Κβον Ντο κατηγορείται για φόνο ενός 7χρονου μαθητή και των γονέων του

Ένας δάσκαλος Τάε Κβον Ντο κατηγορήθηκε για δολοφονία ενός 7χρονου μαθητή και των γονέων του αγοριού στο Σίδνεϊ.

Οι δικηγόροι του Kwang Kyung Yoo, 49 ετών, εμφανίστηκαν εκ μέρους του στην ακρόαση του τοπικού δικαστηρίου Parramatta, αλλά δεν ζήτησαν να αφεθεί ελεύθερος με εγγύηση ή να υποβάλει οποιαδήποτε ένσταση στις κατηγορίες.

Ο Yoo, ιδιοκτήτης της Ακαδημίας Τάε Κβον Ντο και Πολεμικών Τεχνών του Λιονταριού και γνωστός στους μαθητές του ως Master Lion,

παραμένει υπό αστυνομική φρούρηση σε νοσοκομείο. Ο δάσκαλος υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση μετά από τραυματισμό με μαχαίρι στο στήθος, το στομάχι και τα χέρια του.

Η αστυνομία ισχυρίζεται ότι ο Yoo στραγγάλισε μέχρι θανάτου τον μαθητή του και τη μητέρα του αγοριού, Min Cho, στην ακαδημία του το βράδυ της Δευτέρας.

Στη συνέχεια, ο Yoo φέρεται να πήγε με το αυτοκίνητό του στο σπίτι της οικογένειας, όπου μαχαίρωσε θανάσιμα τον σύζυγό της Steven Cho.

Στη συνέχεια, ο Yoo οδήγησε μέχρι το νοσοκομείο, όπου υποβλήθηκε σε εγχείρηση. Στο ιατρικό προσωπικό και την αστυνομία είπε ότι είχε δεχθεί επίθεση σε χώρο στάθμευσης σούπερ μάρκετ. Τα πτώματα ανακαλύφθηκαν την Τρίτη.

Η αστυνομία δεν έχει αποκαλύψει το κίνητρο των δολοφονιών, ούτε είπε αν ο Yoo τραυματίστηκε σε συμπλοκή ή αν τα τραύματα προκλήθηκαν από τον ίδιο.

Οι μόνες συνδέσεις του Yoo με την οικογένεια που δημοσιοποιήθηκαν μέχρι στιγμής ήταν ότι και οι τέσσερις γεννήθηκαν στη Νότια Κορέα και το αγόρι ήταν μαθητής του.

Ο Yoo πρέπει να παραμείνει υπό κράτηση είτε υπό αστυνομική φρούρηση στο νοσοκομείο είτε στη φυλακή μέχρι η υπόθεσή του να επιστρέψει στο δικαστήριο στις 18 Απριλίου.

Η μέγιστη ποινή για κάποιον που καταδικάστηκε για φόνο στην πολιτεία της Νέας Νότιας Ουαλίας είναι ισόβια κάθειρξη.

Related...Σέρφερ καταγράφει τη στιγμή που μεγάπτερη φάλαινα τον χτυπά σε παραλία του Σίδνεϊ (βίντεο)Σίδνεϊ: Επιβάτες πτήσης δεν έζησαν ποτέ αλλαγή χρονιάς λόγω έκτακτης προσγείωσης σε άλλη ζώνη ώραςΑυστραλία: Εντυπωσιακός «ανάποδος καταρράκτης» καταγράφηκε στο Σίδνεϊ
Keywords
Τυχαία Θέματα
Σίδνεϊ, Δάσκαλος Τάε Κβον Ντο, 7χρονου,sidnei, daskalos tae kvon nto, 7chronou