Σκότωσε τη μητέρα του και επιχείρησε να το κρύψει

Έπνιξε τη μητέρα του με μαξιλάρι και προσπάθησε να εμφανίσει τον θάνατό της σαν αιφνίδιο, λόγω ηλικίας. Ο 59χρονος το απόγευμα τής Τρίτης απευθύνθηκε σε γραφείο κηδειών στα Γρεβενά και ζήτησε να αναλάβουν τις διαδικασίες ταφής της 83χρονης μητέρα τους, η οποία έφυγε ξαφνικά από τη ζωή -όπως είπε- μέσα στο σπίτι τους.

Οι υπεύθυνοι, όμως, του είπαν ότι δεν μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο, εάν δεν υπάρχει πιστοποιητικό θανάτου, και έτσι ο 59χρονος δήλωσε τον θάνατο τής μητέρας του στο ΑΤ Γρεβενών και -όπως προβλέπεται- οι αστυνομικοί ζήτησαν τη νεκροψία - νεκροτομή της 83χρονης.

Το μεσημέρι

της Τετάρτης, ο ιατροδικαστής ενημέρωσε τους αστυνομικούς ότι πρόκειται για εγκληματική ενέργεια, καθώς ο θάνατος ήταν ασφυκτικός. Τα στελέχη του ΑΤ Γρεβενών αναζήτησαν και συνέλαβαν τον 59χρονο, ο οποίος προέκυψε ότι το 1993 είχε δολοφονήσει τη γιαγιά του και για μεγάλο διάστημα έχει νοσηλευθεί σε ψυχιατρική κλινική. 

ΠΡΙΝ ΦΥΓΕΤΕΟι «Στάθηδες» της διπλανής πόρτας...Εξάρτηση ανηλίκων από το διαδίκτυο και ποινικά αδικήματαΜόσιαλος: Με την Όμικρον θα κολλήσουν πολύ περισσότεροι από ό,τι με τη Δέλτα
Keywords
Τυχαία Θέματα