Σοβαρή καταγγελία πατέρα θυμάτων για τα Τέμπη: «Ο σταθμάρχης ήταν με ιερόδουλη»

Σε μια πολύ σοβαρή καταγγελία για τον σταθμάρχη Λάρισας την νύχτα του δυστυχήματος προχώρησε ο πατέρας θυμάτων, Νίκος Πλακιάς, που έχασε τις δίδυμες κόρες του αλλά και την ανιψιά του στην τραγωδία των Τεμπών.

Ο Νίκος Πλακιάς ισχυρίζεται πως υπάρχουν στοιχεία που δείχνουν ότι ο προφυλακισμένος σταθμάρχης είχε καλέσει μια ιερόδουλη μέσα στο σταθμαρχείο, την νύχτα που έγινε το μοιραίο.

Η καταγγελία έγινε στον ραδιοφωνικό σταθμό Focus FM 103,6 και μέχρι τώρα δεν έχει επιβεβαιωθεί από κάποια άλλη πηγή, ωστόσο αναμφίβολα

προκαλεί αίσθηση.

«Υπάρχουν γεγονότα που ο κόσμος δεν γνωρίζει»

Αναλυτικά η καταγγελία του πατέρα των δύο θυμάτων, «Σας είπα δύο πράγματα που δεν γνωρίζει ο κόσμος. Ξέρουν αυτοί ότι ο σταθμάρχης είχε ιερόδουλη μέσα στο σταθμαρχείο; Αυτός που είναι στη φυλακή. Εκείνη τη μέρα είχε ιερόδουλη μέσα στο σταθμαρχείο. Που είναι το παράξενο; Την έχεις δει τη φωτογραφία; Δες την για να καταλάβεις περί τίνος προσώπου πρόκειται… Πού τον έβαλαν αυτοί; Που είχε πολιτικό μέσο. Πήγαινε πες το σε κανέναν άλλο», είπε χαρακτηριστικά ο Νίκος Πλακιάς.

Τόνισε πως υπάρχουν στοιχεία μέσα στη δικογραφία που δεν τα γνωρίζει ο κόσμος και κατέληξε λέγοντας πως το μόνο που επιθυμούν οι συγγενείς των θυμάτων είναι δικαιοσύνη «Να καταδικαστούν όλοι οι υπεύθυνοι για την τραγωδία».

Related...Ζωγράφου: 11 ληστείες σε 1,5 μήνα - Τους έπιασαν βγαίνοντας από την Πανεπιστημιούπολη (Βίντεο)Πρέβεζα: «Ελυσαν τα μάγια» σε γυναίκα με αντίτιμο 190.000 ευρώΛασίθι: Συνελήφθη ο δράστης που πυροβόλησε 51χρονο για τα «μάτια» μιας γυναίκας
Keywords
Τυχαία Θέματα
Σοβαρή, Τέμπη,sovari, tebi