Συναγερμός για εξάπλωση κοριών στο Παρίσι πριν τους Ολυμπιακούς Αγώνες (βίντεο)

Η γαλλική κυβέρνηση ξεκινά μια συντονισμένη προσπάθεια για την καταπολέμηση των κοριών που έχουν κατακλύσει σπίτια, ξενοδοχεία, μέσα μαζικής μεταφοράς, κινηματογράφους και νοσοκομεία στο Παρίσι.

Η δήμαρχος του Παρισιού ζήτησε από την κυβέρνηση να συστήσει μια ειδική ομάδα εργασίας καθώς η πόλη βρίσκεται στην τελική ευθεία για τους Ολυμπιακούς Αγώνες

του 2024.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά σε ανάρτησή του στο Twitter, ο υπουργός Μεταφορών, Κλεμάν Μπον, «θα έχω συνάντηση την επόμενη εβδομάδα με φορείς συγκοινωνιών για να ενημερώσω για τις ενέργειες που θα γίνουν και την περαιτέρω δράση για την εξυπηρέτηση των ταξιδιωτών. Για καθησυχασμό και για προστασία».

#punaisesdelit | Je réunirai la semaine prochaine les opérateurs de transport, pour informer sur les actions engagées et agir davantage au service des voyageurs. Pour rassurer et protéger.

— Clement Beaune (@CBeaune) September 29, 2023

Αυτά τα μικροσκοπικά πλάσματα δεν μεταφέρουν ασθένειες, αλλά εισβάλλουν στα σπίτια και μπορεί να είναι πολύ δύσκολο να απαλλαγούν, προκαλώντας υλικές και, κυρίως, ψυχολογικές ζημιές.

Αφού τα ανακάλυψαν στους κινηματογράφους του Παρισιού, ορισμένοι χρήστες του Διαδικτύου ανέφεραν ότι τα είδαν στα TGV, στα τρένα RER B και C, στο μετρό 8, ακόμη και σε ορισμένα λεωφορεία. Έχει φτάσει σχεδόν στο σημείο οι Παριζιάνοι να μην θέλουν πλέον να κάθονται στα μέσα μαζικής μεταφοράς.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη CNN (@cnn)

Keywords
Τυχαία Θέματα