Τα μεγάλα, άγνωστα λάθη που κάνουμε όταν χρησιμοποιούμε αλουμινόχαρτο

Είτε μαγειρεύουμε περιστασιακά, είτε αφιερώνουμε ώρες στις γαστρονομικές μας δημιουργίες, πιθανότατα θα συμφωνήσουμε ως προς το γεγονός ότι το αλουμινόχαρτο είναι ένα από τα πιο πολύτιμα και ευέλικτα σύνεργά μας στην κουζίνα.

Είτε το στρώνουμε επάνω στο ταψί για να ψήσουμε, είτε καλύπτουμε με αυτό ψητά κρέατα, είτε το χρησιμοποιούμε για να μαγειρέψουμε ή να ζεστάνουμε το φαγητό που έχει περισσέψει στον φούρνο, το αλουμινόχαρτο έχει χίλιες δύο πιθανές χρήσεις.

Ωστόσο, παρόλο που το χρησιμοποιούμε σχεδόν κάθε μέρα, πόσοι έχουμε αναρωτηθεί γιατί η μία πλευρά είναι γυαλιστερή, ενώ η

άλλη είναι πιο θαμπή;

Πρόσφατα, ένα βίντεο που έγινε viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ισχυριζόταν ότι θα πρέπει να επιλέξουμε προσεκτικά την πλευρά που θα χρησιμοποιήσουμε, ανάλογα με το πώς και το γιατί θα χρησιμοποιήσουμε το αλουμινόχαρτο.

View this post on Instagram

A post shared by CALORIESFD

Keywords
Τυχαία Θέματα