Τα ψηλόμεσα παντελόνια είναι η απάντηση στα καυτά σορτς

Η τάση για τα καυτά σορτς, που δείχνουν σαν να βγήκαμε … ελλιπείς από το σπίτι, συναντά την αντιπρότασή της στα ψηλόμεσα παντελόνια. Ξεχάστε αυτά που γνωρίζατε τα τελευταία  χρόνια. Τα νέα παντελόνια αγγίζουν τα όρια της γραμμής του στήθους και μαγνητίζουν τα βλέμματα με τους όγκους τους. Είναι τόσο ψηλά και τόσο εντυπωσιακά που μακραίνουν τη σιλουέτα, κάνουν τα πόδια να φαίνονται πιο λεπτά, τονίζουν τη μέση και αναδεικνύουν τη σοφιστικέ μας πλευρά.

Οι ανοιξιάτικες πασαρέλες των Alaia, Hermes, Louis Vuitton, Saint Laurent, Loewe, Prada και πολλών άλλων παρουσίασαν μια ανατρεπτική εκδοχή ενός ημιανδρόγυνου στυλ που έρχεται κόντρα σε ό,τι μέχρι τώρα γνωρίζαμε. Θα έλεγε κανείς ότι οι νέες γραμμές υμνούν ένα σύνολο δεκαετιών μεταξύ ’50s και ’80s. Η ιδέα μπορεί να ξεκινάει από τις ανάγκες μιας υπερδραστήριας γυναίκας, να παραπέμπει στο στυλ γραφείου, αλλά είναι ξεκάθαρα εξελιγμένη και έχει μια άκρως θηλυκή και ενδιαφέρουσα προσέγγιση.

Ο οίκος Alaia πρότεινε ένα ψηλόμεσο παντελόνι με γλυπτικό όγκο στα πατζάκια, το οποίο χαρακτηρίστηκε σαν χορσούε (horseshoe). Ο Saint Laurent έδειξε ψηλόμεσα κάργκο εξαιρετικής ποιότητας φυσικά, τα οποία συνδύασε με τελείως διαφανείς μπλούζες και πρόσθεσε ψηλά τακούνια και εντυπωσιακά αξεσουάρ. Στις πασαρέλες των Loewe και Prada είδαμε ψηλόμεσα παντελόνια που συνδυάζονται με κοντά τοπ και ίδιου υφάσματος σακάκια για μια πιο σικ εκδοχή.

Πως θα τα συνδυάσουμε

Λόγω του όγκου τους, ο καλύτερος τρόπος είναι να τα συνδυάσουμε με κομμάτια που αγκαλιάζουν και τονίζουν τη σιλουέτα στο επάνω μέρος. Ένα ωραίο τοπ, ένα μεταλιζέ φανελάκι, μια διάφανη ελαφριά μπλούζα, αλλά κι ένα ωραίο γιλέκο είναι επιλογές που θα ισορροπήσουν την εμφάνιση μας. Στα παπούτσια μπορούμε να επιλέξουμε ίσια λόφερς ή μπαλαρίνες, αλλά το στυλ μας θα απογειωθεί με ένα ωραίο ζευγάρι ψηλοτάκουνα. Τα ογκώδη κοσμήματα θα χαρίσουν επιπλέον πόντους στην εμφάνιση μας.

Related...«Πρέπι» στυλ: τα πρέπει της ένδυσης με μια φρέσκια ματιά και πώς θα το καταφέρουμεΤάση εβδομάδας: Το ανδρόγυνο χρησιμοποιείται σαν μια στιλιστική δήλωση άνεσης και αυτοπεποίθησηςΔερμάτινα: Οι πρωταγωνιστές του χειμώνα
Keywords
Τυχαία Θέματα