Θάσος: Δύο πνιγμοί μέσα σε ένα 24ωρο

.

Δύο άνθρωποι ανασύρθηκαν χωρίς τις αισθήσεις τους μέσα σε ένα 24ωρο από παραλίες της Θάσου. Πρόκειται για έναν 28χρονο και μία 74χρονη.

Συγκεκριμένα, κατά τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα (12/7), ανασύρθηκε από τη θαλάσσια περιοχή Ποτού ο 28χρονος, ο οποίος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Πρίνου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του,  αναφέρει η ΕΡΤ.

Η 74χρονη ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις της, το απόγευμα της Τρίτης (11/7)

από τη θαλάσσια περιοχή της παραλίας «Λιμανάκι» του νησιού. Η άτυχη γυναίκα διακομίσθηκε στο Κέντρο Υγείας Πρίνου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Από το Α’ Λιμενικό Τμήμα Θάσου του Κεντρικού Λιμεναρχείου Καβάλας που διενεργεί την προανάκριση παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Θράκης και για τα δύο περιστατικά.

Οι δύο αυτοί θάνατοι δεν είναι οι μοναδικοί το τελευταίο 24ωρο αφού άλλα 4 περιστατικά θανάτων λουόμενων καταγράφηκαν στη χώρα μας. Συγκεκριμένα στην Κεφαλλονιά, στην Καλαμάτα, στην Επανομή Θεσσαλονίκης και στο Πόρτο Ράφτη.

(Πηγή: ΕΡΤ)

Related...Ακτοπλοϊκά εισιτήρια: Στα σκαριά προτάσεις για μειώσεις τιμών και εκπτωτικά πακέτα«Wonka»: Μια ιστορία γλυκιά σαν σοκολάταΜηταράκης:Δε θα ανεχτούμε καθεστώς αυθαιρεσίας στη Μύκονο,η ΕΛΑΣ δε θα κάνει τον θυρωρό στα ΑΕΙ
Keywords
Τυχαία Θέματα
Θάσος, Δύο, 24ωρο,thasos, dyo, 24oro