Το Ισραήλ σφυροκοπά τη Γάζα: Πολεμικά αεροσκάφη βομβαρδίζουν στόχους (βίντεο)

Αεροσκάφη του Ισραήλ βομβαρδίζουν στόχους στη Γάζα, ισοπεδώνοντας κτήρια, όπως φαίνεται στο συγκλονιστικό βίντεο που δημοσίευσε η πολεμική αεροπορία της χώρας.

Δείτε βίντεο της πολεμικής αεροπορίας του Ισραήλ:

גם בשעה זו, חיל-האוויר ממשיך לתקוף עשרות מטרות של ארגוני הטרור ברצועת עזה.
לא נעצור עד שלא יושג שקט לכל תושבי מדינת ישראל. pic.twitter.com/NKcEHZUfb0

— Israeli Air Force (@IAFsite) October
9, 2023

חיל-האוויר ממשיך לתקוף מטרות של ארגוני הטרור ברצועה; בשעות הבוקר נתקפו מספר מוקדים אסטרטגיים

כלי טיס של חיל-האוויר תקפו בשעות הבוקר מחסן אמצעי לחימה ופיר כניסה למנהרת טרור תת קרקעית בשטח הרצועה אשר משמשים את בכירי ארגון הטרור חמאס. pic.twitter.com/jgnc5TOw6v

— Israeli Air Force (@IAFsite) October 9, 2023

Ο υπουργός Αμυνας του Ισραήλ, Ιωάβ Γκάλαντ, έδωσε εντολή για «πλήρη αποκλεισμό» στη Λωρίδα της Γάζας: «Χωρίς ηλεκτρισμό, χωρίς τρόφιμα, χωρίς καύσιμα».

Υπενθυμίζουμε ότι το Ισραήλ ελέγχει τον εναέριο χώρο πάνω από τη Γάζα και την ακτογραμμή της και περιορίζει σε ποιον και ποια αγαθά επιτρέπεται η είσοδος και η έξοδος μέσω των συνόρων του. Ομοίως, η Αίγυπτος ελέγχει ποιος περνάει μέσα και έξω από τα σύνορά της με τη Γάζα.

Και ο ισραηλινός υπουργός Υποδομών ανακοίνωσε πως έδωσε εντολή να σταματήσει αμέσως η υδροδότηση της Λωρίδας της Γάζας από το Ισραήλ.

«Αυτό που γινόταν στο παρελθόν, δεν θα γίνεται πια στο μέλλον», έγραψε ο Ίσραελ Κατς σε ανάρτησή του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ανακοινώνοντας τη διακοπή της υδροδότησης.

הוריתי לנתק מיידית את אספקת המים מישראל לעזה. חשמל ודלקים נותקו שלשום. מה שהיה לא יהיה.

— ישראל כ”ץ Israel Katz (@Israel_katz) October 9, 2023Related...Μεσανατολικό: Στους 1.200 οι νεκροί - Το Ισραήλ προχωρά σε πλήρη αποκλεισμό της ΓάζαςΟ «Επισκέπτης»: Ο εγκέφαλος που «έστησε» την εισβολή της Χαμάς στο ΙσραήλΙσραήλ: Εντολή πλήρους αποκλεισμού της Γάζας
Keywords
Τυχαία Θέματα
Ισραήλ, Γάζα, Πολεμικά,israil, gaza, polemika