Το τελευταίο αντίο στον σπουδαίο ηθοποιό και Δάσκαλο, Γιώργο Μιχαλακόπουλο

«Θερμή παράκληση αντί στεφάνων στη μνήμη του ενισχύουμε το “Σπίτι του ηθοποιού” και το Τ.Α.Σ.Ε.Η.». Με αυτό το μήνυμα ανακοινώθηκε η κηδεία του σπουδαίου ηθοποιού και μεγάλου Δάσκαλου, Γιώργου Μιχαλακόπουλου, που τελέστηκε σήμερα, Τετάρτη, 20 Δεκεμβρίου, στο Α’  Κοιμητήριο Αθηνών.

Ένας δύσκολος αποχαιρετισμός για συγγενείς, συνάδελφους και φίλους που ήταν εκεί για το τελευταίο «αντίο»

στον αγαπημένο ηθοποιό και σκηνοθέτη, που έφυγε από τη ζωή στις 16 Δεκεμβρίου, σε ηλικία 85 ετών.

Δύσκολος αποχαιρετισμός για όλους όσοι διασταυρώθηκαν και συνεργάστηκαν μαζί του, όχι επειδή αναχώρησε πρόωρα, αλλά για όλα όσα υπέροχα πρέσβευε σε όλη του τη ζωή.  

Στην κηδεία παρέστησαν εκπρόσωποι του καλλιτεχνικού και του πολιτικού κόσμου, όπως μεταξύ άλλων η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας, Ζωή Κωνσταντοπούλου με τον πατέρα της, Νίκο Κωνσταντόπουλο, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Θεόδωρος Ρουσόπουλος, ο Νίκος Φίλης, ο καλλιτεχνικός διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου, Γιάννης Μόσχος, ο Δημήτρης Καταλειφός, ο Λαοκράτης Βάσσης, ο πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών, Σπύρος Μπιμπίλας, οι Νίκος και Μαρία Καβουκίδη, ο Γιώργος Κιμούλης, ο Βαγγέλης Θεοδωρόπουλος, η Εύα Νάθενα, η Ελένη Γερασιμίδου, ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, η Άννα Φόνσου, ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης, ο Δημήτρης Τζουμάκης, ο Σωκράτης Αλαφούζος, ο Οδυσσέας Σταμούλης, ο Θοδωρής Κατσαφάδος κ.ά.

 Στεφάνια απέστειλαν, μεταξύ άλλων, η υπουργός Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη, ο ΣΥΡΙΖΑ, το ΔΣ και ο καλλιτεχνικός διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου, το Σωματείο Εργαζομένων του Εθνικού Θεάτρου, η Πανελλήνια Ομοσπονδία Θεάματος και Ακροάματος, το ΔΣ του Διονύσου - Οργανισμός Συλλογικής Διαχείρισης Δικαιωμάτων Ελλήνων Ηθοποιών, η Κάτια Δανδουλάκη, η Μπέτυ Αρβανίτη και ο Βασίλης Πουλαντζάς, ο Δήμος Μαγκλάρας κ.ά.

Η επί 60 χρόνια αγαπημένη του σύζυγος, σύντροφος και συνοδοιπόρος, ηθοποιός Αθηνά Μιχαλακοπούλου Η κόρη του Ιωάννα ΜιχαλακοπούλουΓιώργος ΚιμούληςΘεόδωρος ΚατσαφάδοςΒασίλης ΧαραλαμπόπουλοςΓεράσιμος ΣκιαδαρέσηςΆννα ΦόνσουΖωή ΚωνσταντοπούλουΓιάννης Μόσχος, καλλιτεχνικός διευθυντής Εθνικού ΘεάτρουΣωκράτης Αλαφούζος
Keywords
Τυχαία Θέματα
Δάσκαλο Γιώργο Μιχαλακόπουλο,daskalo giorgo michalakopoulo