Μακελειό στο Βελιγράδι: Μαθητής άνοιξε πυρ στην τάξη σκοτώνοντας 9 άτομα (βίντεο)

Αστυνομικοί αποκλείουν το δρόμο γύρω από το σχολείο "Vladislav Ribnikar" στο κέντρο του Βελιγραδίου, Σερβία, Τετάρτη 3 Μαΐου 2023. Ένας μαθητής άνοιξε πυρ νωρίς το πρωί της Τετάρτης σε σχολείο στο κέντρο του Βελιγραδίου, προκαλώντας τραυματισμούς, ανακοίνωσε η σερβική αστυνομία. (AP Photo/Darko Vojinovic)

Η σερβική αστυνομία συνέλαβε έναν 14χρονο μαθητή, ο οποίος άνοιξε πυρ το πρωί της Τετάρτης στο δημοτικό σχολείο “Vladislav Ribnikara” στην περιοχή Βράτσαρ του Βελιγραδίου.

Snimak hapšenja Koste

K. (14) koji je danas u školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru pucao i usmrtio najmanje šest osoba, dok je više njih povređeno. pic.twitter.com/7Pe1Kxcp1P

— RT Balkan (@rtbalkan) May 3, 2023View this post on Instagram

A post shared by MOJ BEOGRAD (@moj_beo_grad_)

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες που επιβεβαιώθηκαν επίσημα από το Υπουργείο Εσωτερικών στο “Blic” και σε άλλα σερβικά ΜΜΕ, σκοτώθηκαν οκτώ παιδιά και ένας φρουρός ασφαλείας. Επίσης έξι παιδιά και μία δασκάλα του εν λόγω σχολείου τραυματίστηκαν και αυτή την στιγμή νοσηλεύονται στο Κέντρο Επειγόντων Περιστατικών.

Η Blic αναφέρε ότι 12 παιδιά συνολικά εισήχθησαν στο νοσοκομείο Παίδων της Τίρσοβα, οκτώ εκ των οποίων έχασαν τη ζωή τους, τρία βρίσκονται στην εντατική και ένα κορίτσι βρίσκεται στο χειρουργείο όπου οι γιατροί δίνουν μάχη για τη ζωή της. 

Η αστυνομία ταυτοποίησε τον δράστη με τα αρχικά του, K.K. Η δήλωση της αστυνομίας σύμφωνα με το Associated Press, ανέφερε ότι ήταν μαθητής του σχολείου Vladislav Ribnikar, γεννημένος το 2009. Συνελήφθη στην αυλή του σχολείου, σύμφωνα με την αστυνομία.

#Belgrade#Serbia

Keywords
Τυχαία Θέματα
Βελιγράδι, 14χρονος,veligradi, 14chronos