Μοναστηράκι: «Κάψτους, κάψτους» - Ακροδεξιοί πήγαν να βάλουν φωτιά σε βαγόνι του ΗΣΑΠ (Βίντεο)

Σοκ προκαλούν οι εικόνες από τα σοβαρά επεισόδια που σημειώθηκαν το βράδυ της Τετάρτης στο Μοναστηράκι στον σταθμό του ΗΣΑΠ.

Βίντεο που αναρτήθηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης καταγράφουν τις συμπλοκές ακροδεξιών και αντιεξουσιαστών μετά τις συγκεντρώσεις και τις αντισυγκεντρώσεις για τα 10 χρόνια από τη δολοφονία των μελών της Χρυσής Αυγής στο Νέο Ηράκλειο.

Μέσα

στον συρμό του ΗΣΑΠ υπήρχαν ανυποψίαστοι πολίτες που είχαν επιβιβαστεί στα βαγόνια χωρίς να μπορούν να φανταστούν τι θα ακολουθήσει.

Ανατριχιαστικό βίντεο βγαλμένο από ναζιστικό εγχειρίδιο. Νεοναζί ρίχνει βενζίνη σε βαγόνι για να του βάλει φωτιά. Για να κάψει ανθρώπους ζωντανούς, όπως κάνανε οι πολιτικοί του προγονοι.
Όλα αυτά στον πιο τουριστικό σταθμό της χώρας, με την ελληνική αστυνομία να βρίσκεται λίγο… pic.twitter.com/Z9Yik0aG18

— Chris Avramidis (@chris_avramidis) November 1, 2023«Κάψτους, κάψτους» – Η στιγμή που ακροδεξιοί προσπάθησαν να βάλουν φωτιά σε βαγόνι

Σε ένα από τα βίντεο, ένας από την ομάδα των ακροδεξιών που βρισκόταν στην αποβάθρα του ΗΣΑΠ φαίνεται να πετάει κάποιο υγρό από μπιτόνι με κάποιον άλλο να του φωνάζει «κάψτους, κάψτους».

#antireport
Στο Μοναστηράκι ΗΣΑΠ,
οι φασίστες έριξαν βενζίνη σε ένα βαγόνι γεμάτο κόσμο και προσπάθησαν να του βάλουν φωτιά.#Athens#Greece#antifagr#ACAB
In Athens, fascists poured gasoline into a train car full of people and tried to set it on fire. pic.twitter.com/JP9GbCG5cr

— V e l o c i t y
Keywords
Τυχαία Θέματα