Βίντεο με συνταγή για ρύζι έχει προκαλέσει οργή στο διαδίκτυο

Στις 8 Ιουλίου, ο Μαλαισιανός κωμικός Nigel Ng, γνωστός και με το ψευδώνυμο Uncle Roger ανέβασε στο YouTube ένα βίντεο με τίτλο «DISGUSTED by this Egg Fried Rice Video» (μτδ. ΑΗΔΙΑΣΜΕΝΟΣ από αυτό το βίντεο με τηγανητό ρύζι και αβγό).

Στο βίντεο, ο Ng κατηγορούσε την παρουσιάστρια του BBC Food, Χέρσα Πάτελ, για τον αντισυμβατικό τρόπο με τον οποίο μαγείρευε μια κινεζική συνταγή με τηγανητό ρύζι και αβγό, στο οποίο σούρωνε το ρύζι μετά το βράσιμο.

«Τι κάνει; Ω Θεέ μου. Με σκοτώνεις, γυναίκα. Στραγγίζει το με σουρωτήρι! Πώς μπορείτε να στραγγίξετε ρύζι με σουρωτήρι. Δεν είναι ζυμαρικά!» αναφώνησε.

Λίγο αργότερα, φώναξε, «καταστρέφεις το ρύζι», καθώς η Πάτελ χρησιμοποίησε νερό βρύσης για να ξεπλύνει το άμυλο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Full video on youtube, link in bio! ⠀ ⠀ @bbcfood you gotta up your game please! Get Uncle Roger to teach you how to make egg fried rice!⠀ ⠀ #uncleroger #ricecooker #rice #disappointment

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nigel Ng (Uncle Roger) (@mrnigelng) στις 13 Ιούλ, 2020 στις 8:10 πμ PDT

Αυτό που ο Ng σκόπευε να είναι ένα σατιρικό βίντεο πυροδότησε μια «καταιγίδα οργής» στο διαδίκτυο, αποσπώντας περισσότερες από 7 εκατομμύρια προβολές στο YouTube και σχεδόν 40 εκατομμύρια στο Twitter.

Πολλοί θεατές, συμπεριλαμβανομένων διάσημων Ασιατών της Αμερικής, όπως η συγγραφέας Τζέννυ Γιάνγκ, αποδοκίμασαν έντονα τη μέθοδο της Πάτελ που δεν είχε σχέση με την παραδοσιακή συνταγή.

«Αυτό το ρύζι είναι έγκλημα μίσους» αστειεύτηκε η Γιανγκ στο Twitter.

Ο Ng, ο οποίος εδρεύει στο Λονδίνο, προσπάθησε να αμβλύνει την κατάσταση. Στο πλαίσιο αυτό έκανε μια ανάρτηση στο Instagram μαζί με την Πάτελ, στην οποία ανακοίνωσαν από κοινού ότι σχεδιάζουν να συνεργαστούν.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Keywords
Τυχαία Θέματα