«Βροχή» από σκουλήκια σε επιβάτες αναγκάζει πτήση να κάνει αναστροφή

Πανικός επκράτησε σε μια πτήση όταν σκουλήκια άρχισαν να πέφτουν βροχή πάνω από τα κεφάλια των έντρομων επιβατών.

Η «απολύτως αηδιαστική» κατάσταση είχε ως αποτέλεσμα η πτήση της Delta να αναγκαστεί να κάνει αναστροφή περίπου μία ώρα μετά το εννιάωρο ταξίδι από το Άμστερνταμ στο Ντιτρόιτ και να επιστρέψει στο Διεθνές Αεροδρόμιο Σχίπχολ. 

Οι επιβάτες ανέφεραν ότι το πίσω μέρος του αεροπλάνου είχε γεμίσει από τις προνύμφες που όπως αποκαλύθφηκε

αργότερα προέρχονταν από ένα σάπιο ψάρι.

«Η οικογένειά μου και εγώ ήμασταν στη σειρά ακριβώς μπροστά από τα σκουλήκια», δήλωσε ένας επιβάτης, ο οποίος ακούει στο όνομα Nisha_16 στο φόρουμ Reddit.

Delta flight #DL133 returned to Schiphol because maggots were falling on passengers from overhead https://t.co/evdmrHuVAU

— AIRLIVE (@airlivenet) February 14, 2024

«Μια κυρία ακριβώς πίσω μας είπε στις αεροσυνοδούς ότι τα σκουλήκια έπεφταν στο κεφάλι της. Γύρισα και τα σκουλήκια κουνιόντουσαν στο κάθισμα... Απολύτως αηδιαστικό».

Ο επιβάτης πρόσθεσε ότι μία από τις χειραποσκευές τους ήταν δίπλα στην «αηδιαστική» αποσκευή με το σάπιο ψάρι και ότι ο ύποπτος δράστης εξακολουθούσε να κάθεται ατάραχος και δεν αποχώρησε από το αεροπλάνο στο τέλος της πτήσης.

Not Snakes but 'Maggots on a Plane'
Delta flight from Amsterdam to Detroit is forced to turn back after MAGGOTS fell from overhead cabin onto economy passengers caused by passenger who'd boarded with rotting fish

Keywords
Τυχαία Θέματα