Ξέμεινε να κάνει μόνη της μήνα του μέλιτος στην Ελλάδα (και το κατέγραψε όλο σε τραγελαφικές φωτογραφίες)

Το να ταξιδεύει κανείς μόνος του είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για να συγκεντρώνει εμπειρίες και και νιώθει ελεύθερος. Όμως δεν είναι καθόλου διασκεδαστικό όταν πρόκειται για το ταξίδι του μέλιτος όπου απαιτούνται δύο.

Δυστυχώς αυτό συνέβη στη Huma Mobin, κάτοικο Πακιστάν της οποίας ο σύζυγος, ο Arsalaan Sever Butt, δεν μπόρεσε να πάρει τη βίζα εγκαίρως για το ταξίδι τους στην Ελλάδα όπου θα πραγματοποιούσαν το δεύτερο ταξίδι του μέλιτός τους.

Τελικά η Mobin, δεδομένου ότι το ταξίδι ήταν προπληρωμένο
και δεν υπήρχε η δυνατότητα να πάρει πίσω τα χρήματα που είχαν καταβάλει, ταξίδεψε στην Ελλάδα με τα πεθερικά της.

«Την πρώτη νύχτα έκλαιγα στην αγκαλιά της πεθεράς μου. Όμως με παρότρυνε να δω την κατάσταση διαφορετικά και να προσπαθήσω να το απολαύσω» δήλωσε η Mobin στο BuzzFeed.

Τελικά άρχισε να τραβά φωτογραφίες από τα μέρη που επισκεπτόταν στην Ελλάδα αφήνοντας χώρο για τον απόντα σύζυγό της, φτιάχνοντας ένα ξεκαρδιστικό άλμπουμ που ανήρτησε στο Facebook.

Μάλιστα τις τελευταίες ημέρες του ταξιδιού της στη χώρα μας έχασε και το κινητό της αφήνοντας έτσι χώρο στις φωτογραφίες τόσο για τον άντρα της, όσο και για το τηλέφωνό της.

-- This feed and its contents are the property of The Huffington Post, and use is subject to our terms. It may be used for personal consumption, but may not be distributed on a website.

Keywords
Τυχαία Θέματα