Μπατίκα: «Θα προσπαθήσει για Κάμπελ ο Ολυμπιακός»

Ως νούμερο ένα ατζέντης στην αγορά της Κόστα Ρίκα θεωρείται ο Χοακίν Μπατίκα, με ξεχωριστούς πελάτες όπως ο Τζόελ Κάμπελ και ο Γέλτσιν Τεχέδα. Μάλιστα πρόσφατα πρόκειται να παιχτεί και ένα ντοκιμαντέρ στην χώρα για την αφεντιά του.

Ο Μπατίκα παραχώρησε μια συνέντευξη στην ιστοσελίδα "lucarne-opposee" και μεταξύ άλλων ρωτήθηκε για το μέλλον του Τζόελ Κάμπελ, που φέτος παραχωρείται με κανονική μεταγραφή από την Άρσεναλ.

Η απάντηση του Μπατίκα προξένησε εντύπωση, καθώς ξεχώρισε και επέλεξε να σταθεί

στην παρουσία του παίκτη με τη φανέλα του Ολυμπιακού τη σεζόν 2013-2014, υποστηρίζοντας ότι οι "ερυθρόλευκοι" θα επιχειρήσουν να αγοράσουν τον Κοσταρικανό διεθνή κυνηγό.

"Στον Ολυμπιακό, ο Τζόελ είχε μια σημαντική επιτυχία. Ο Ολυμπιακός θα προσπαθήσει να τον αγοράσει. Ήταν πρωταγωνιστής σε ένα σύλλογο που είναι πρωταθλητής, έπαιξε στο Champions League και σκόραρε απέναντι στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Η Άρσεναλ τον έχει παραχωρήσει δανεικό κάμποσες φορές και πέρσι αγωνίστηκε 30 φορές στο σύνολο στην Σπόρτινγκ Λισσαβώνας.

Ήταν δύσκολη η σεζόν εκεί αφού η Σπόρτινγκ προτίμησε να χρησιμοποιεί περισσότερο παίκτες που της ανήκουν. Ο Τζόελ έχει πολύ σημαντικό background και οι στόχοι του παραμένουν σημαντικοί. Συνεχίζει να δουλεύει καθημερινά, προκειμένου να παίζει σε πολλά ματς κάθε χρόνο", τόνισε χαρακτηριστικά ο Μπατίκα.

Ο 25χρονος Κοσταρικανός κυνηγός έχει κάνει την καλύτερη σεζόν της καριέρας του με τη φανέλα του Ολυμπιακού, όταν το 2013-2014 έφτασε τις 43 συμμετοχές με 11 γκολ και 11 ασίστ για όλες τις διοργανώσεις (πρωτάθλημα, Κύπελλο, Champions League).

Έχει παίξει σε Λοριάν (27 συμ., 4 γκολ, 3 ασίστ), Βιγιαρεάλ (22 συμ., 1 γκολ), Μπέτις (33 συμ., 2 γκολ, 3 ασίστ) και πέρσι στην Σπόρτινγκ Λισσαβώνας (29 συμ., 3 γκολ, 4 ασίστ), ενώ στην Άρσενακ όπου ανήκει έχει αγωνιστεί σε 40 ματς, με απολογισμό 4 γκολ και 6 ασίστ.

Το συμβόλαιο του Κάμπελ με τους "κανονιέρηδες" ολοκληρώνεται τον Ιούνιο του 2018 και φέτος το καλοκαίρι ο Κοσταρικανός διεθνής αναμένεται να αποτελέσει οριστικά παρελθόν για την ομάδα του Λονδίνου.

Photo credits: (AP Photo/Armando Franca)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Mαρινάκης στο συνέδριο της Θύρας 7: "Θα πάρουμε 4-5 παίκτες έτοιμους και καλούς" Μπλέκουν τον Ρίκι Άλβαρες με Ολυμπιακό και "Δικεφάλους" Τα πρώτα μεγάλα "στοιχήματα" του Χάσι

The post Μπατίκα: «Θα προσπαθήσει για Κάμπελ ο Ολυμπιακός» appeared first on REDPLANET.GR.

Keywords
Τυχαία Θέματα