Euroleague: Ο Ολυμπιακός ζήτησε αλλαγή έδρας ή αναβολή του αγώνα με την Αρμάνι στο Μιλάνο

Ο Ολυμπιακός ζήτησε από την Euroleague αλλαγή έδρας ή αναβολή του αγώνα με την Αρμάνι Μιλάνο (12/3, 21:45), μετά την απαγόρευση των πτήσεων από και προς τη Βόρεια Ιταλία, την ίδια ώρα που όλη η χώρα αργά το βράδυ της Δευτέρας (09/03) μπήκε σε καραντίνα, αφού αυξάνονται οι νεκροί.

Όπως ενημερωθήκατε νωρίτερα, η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας

ανακοίνωσε πως αναστέλλονται οι πτήσεις από και προς την Βόρεια Ιταλία λόγω του κορονοϊού. Έτσι, ήταν δεδομένο πως οι «ερυθρόλευκοι» θα έχουν πρόβλημα, ενόψει του αγώνα της Πέμπτης (12/03) με την ιταλική ομάδα.

Η «ερυθρόλευκη» ΚΑΕ, λοιπόν, έστειλε το βράδυ της Δευτέρας (09/03) αίτημα στην Euroleague για αναβολή ή αλλαγή έδρας της αναμέτρησης. Ο Ολυμπιακός πρότεινε ως εναλλακτική έδρα του αγώνα τη Ρώμη, τη Γένοβα ή άλλη χώρα ενημερώνοντας σε αυτή την περίπτωση ότι η αποστολή θα ταξιδέψει αυθημερόν με πτήση τσάρτερ.

Πλέον, το μπαλάκι περνάει στα χέρια της διοργανώτριας αρχής, η οποία αναμένεται να ενημερώσει τους Πειραιώτες. Μόνο που πλέον όλη η Ιταλία είναι σε καραντίνα, ενώ μέχρι πρότινος τα έκτακτα μέτρα αφορούσα τα βόρεια της χώρας και τη Λομβαρδία. Στο πλαίσιο αυτό η η Ολυμπιακή Επιτροπή της χώρας αποφάσισε τη ματαίωση όλων των αθλητικών δραστηριοτήτων μέχρι τις 3 Απριλίου.

Πηγή: Euroleague: Ο Ολυμπιακός ζήτησε αλλαγή έδρας ή αναβολή του αγώνα με την Αρμάνι στο Μιλάνο - altsantiri

Keywords
Τυχαία Θέματα