H «Ταξιαρχία Αλεξέι Μοζγκοβόι» ανέλαβε την ευθύνη για την επίθεση στην ουκρανική πρεσβεία

H «Ταξιαρχία Αλεξέι Μοζγκοβόι» ανέλαβε, μέσω ανάρτησής της σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου, την ευθύνη για την επίθεση στην ουκρανική πρεσβεία στις 20 Ιανουαρίου., η οποία είχε ως αποτέλεσμα τον πυρπολισμό τριών αυτοκινήτων.

«Η επίθεση μας αποτέλεσε απάντηση στο πραξικόπημα και την εθνικιστική εξέγερση που οργάνωσαν ΗΠΑ και Ευρωπαϊκή Ένωση τον Νοέμβριο του 2013 στην Ουκρανία. Πρώην Σοβιετική Δημοκρατία, η οποία αποτελεί βασικό δρόμο μεταφοράς φυσικού αερίου από τη Ρωσία

στην Ευρώπη και η οποία έπρεπε να προσδεθεί πλήρως στο άρμα των ΗΠΑ και της Ε.Ε. Σήμερα η Ουκρανία βρίσκεται κάτω από τη μπότα μιας πραξικοπηματικής κυβέρνησης, υπό την εποπτεία του ΔΝΤ, με τα ναζιστικά τάγματα εφόδου να αποτελούν οργανικό τμήμα του επίσημου στρατού.

Η επίθεσή μας αποτέλεσε ένδειξη τιμής στους δολοφονημένους αντιφασίστες από το 2013 μέχρι σήμερα, και ειδικά στους δεκάδες σφαγιασθέντες στο «Σπίτι των Συνδικάτων» στην Οδησσό στις 2 Μαΐου 2014. Απόδοση σεβασμού στους ηγέτες του αντιφασιστικού αγώνα Aleksey Mozgovoy, Mikhail Tolstykh (Givi), Arsen Pavlov (Motorola) αλλά και σε όλους τους ανώνυμους πολιτοφύλακες που έπεσαν με το όπλο στο χέρι», αναφέρει η ανακοίνωση, όπως μεταδίδει το in.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα