NBA: Απέκτησαν προβάδισμα Γουόριορς, Σίξερς και Σπερς – Σπουδαία νίκη για τους πρωταθλητές (video)

Οι Γουόριορς, που θέλουν να υπερασπιστούν τον τίτλο τους, κατάφεραν να πάρουν προβάδισμα στη σειρά τους με τους Κλίπερς και πέτυχαν μεγάλη νίκη με 132-105 μέσα στο Λος Άντζελες, κάνοντας το 2-1. Το ίδιο έπραξαν οι Σίξερς (εκτός) και Σπερς (εντός).

Για τους πρωταθλητές κορυφαίος ήταν ο Κέβιν Ντουράντ με 38 πόντους, ενώ ο Στεφ Κάρι σημείωσε άλλους 21 πόντους. Πρώτος σκόρερ για τους Κλίπερς ήταν ο Ζούμπατς με 18 πόντους.

Επίδειξη δύναμης έκαναν και οι Σίξερς μέσα στο Μπρούκλιν, αφού έστω και χωρίς τον Εμπίντ, που αισθανόταν ενοχλήσεις στο γόνατο, νίκησαν με 131-115 τους Νετς και πήραν

προβάδισμα στο σκορ (2-1) στην μεταξύ τους σειρά των αγώνων.

Κορυφαίος σκόρερ για την ομάδα της Φιλαδέλφεια, ήταν ο Σίμονς με 31 πόντους, ενώ σε double double έφτασε ο Χάρις με 29 πόντους και 16 ριμπάουντ. Για τους Νετς, οι Ράσελ και Λεβέρτ σημείωσαν από 26 πόντους.

Πολύ καλή εικόνα είχαν και οι Σπερς. Η ομάδα του Σαν Αντόνιο μ’ ένα ξέσπασμα στην τέταρτη περίοδο, δεν άφησαν περιθώριο αντίδρασης στους Νάγκετς, επικρατώντας με 118-108 στη έδρα τους, φτάνοντας σε σκορ 2-1.

Για τους νικητές ξεχώρισε ο Ντέρικ Γουάιτ, που έκανε ρεκόρ καριέρας σημειώνοντας 36 πόντους, ενώ double double έκανε ο Όλντριτζ, με 18 πόντους και 11 ριμπάουντ. Πρώτος σκόρερ των Νάγκετς, ήταν ο Νίκολα Γιόκιτς με είχε 22 πόντους.

Σε αγώνες για τον πρώτο γύρο των playoffs στο ΝΒΑ, σημειώθηκαν τα εξής αποτελέσματα:

Μπρούκλιν Νετς – Φιλάδέλφεια Σίξερς 115-131
(Μπρούκλιν Νετς – Φιλαδέλφεια Σίξερς 1-2)

Σαν Αντόνιο Σπερς – Ντένβερ Νάγκετς 118-108
(Σαν Αντόνιο Σπερς – Ντένβερ Νάγκετς 2-1)

Λος Άντζελες Κλίπερς – Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς 105-132
(Λος Άντζελες Κλίπερς – Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς 1-2)

(ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Keywords
Τυχαία Θέματα