Άδωνις, ο «αρχιερέας» των fake news σε ρεσιτάλ «κοπτοραπτικής» της ομιλίας Τσίπρα

Ένα ακόμα εντυπωσιακό παράδειγμα του πόσο εύκολα μπορούν να διαστρεβλωθούν γεγονότα που αφορούν πολιτικούς εχθρούς, στον βωμό της μικροπολιτικής, προσέφερε ο πάντα… γαλαντόμος Άδωνις Γεωργιάδης.

Ιδιαίτερα ενεργός στο Twitter, ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας αφού τερμάτισε στον Μαραθώνιο είπε να ασχοληθεί με το αγαπημένο του χόμπι (μετά τις τηλεπωλήσεις): τη μικροπολιτική.

Απομόνωσε λοιπόν μία

ατάκα από την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στο Φόρουμ των Παρισίων για την Ειρήνη για τα εκατό χρόνια από τη λήξη του Α’ Παγκοσμίου Πολέμου, και την έκανε «σημαία».

Η αναφορά του έλληνα πρωθυπουργού στους δύο καταστροφικούς Παγκόσμιους Πολέμους και συγκεκριμένα στο πώς λειτούργησαν οι φασίστες, Αδόλφος Χίτλερ και Μπενίτο Μουσολίνι, καταγράφηκε όπως συνηθίζεται σε tweets στον επίσημο λογαριασμό του.

Επειδή όμως και η μισή αλήθεια μπορεί να είναι αλήθεια για τον Άδωνη Γεωργιάδη, θεώρησε ότι το να μη «δει» τα προηγούμενα tweets και να απομονώσει το συγκεκριμένο, παρουσιάζοντάς το ως γκάφα του Τσίπρα που επικαλέστηκε τους Χίτλερ – Μουσολίνι για έναν πόλεμο στον οποίο δεν βρίσκονταν καν στην εξουσία, είναι αρκετά τίμιο, έκανε το παρακάτω tweet.

Κάτι τέτοιο ήταν αρκετό για να πάρουν μπρος οι ακόλουθοί του, επιδιδώμενοι στο απαραίτητο τρολάρισμα.

Τα tweets όμως είχαν ως εξής…

Keywords
Τυχαία Θέματα