Αυτά είναι τα θύματα του εξαφανισμένου υποβρυχίου στην Αργεντινή (εικόνες)

Το υποβρύχιο ARA San Juan εξαφανίστηκε από την προηγούμενη ΤετάρτηΕξαγριωμένοι οι συγγενείς των θυμάτων

Μπορεί οι έρευνες για τον εντοπισμού του χαμένου υποβρυχίου του Πολεμικού Ναυτικού της Αργεντινής να συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς, αλλά οι ελπίδες για μια ευτυχή κατάληξη του «θρίλερ», έχουν πλέον εξανεμιστεί. Το BBC σε ρεπορτάζ του τόνισε ότι «οι ελπίδες ότι μπορεί να βρεθούν ζωντανά τα 44 μέλη του πληρώματος έχουν διαλυθεί, αφού το ναυτικό ανακοίνωσε ότι έχει εντοπιστεί έκρηξη».

Η επιβεβαίωση από το πολεμικό ναυτικό της Αργεντινής

πως σημειώθηκε έκρηξη κατά τις πρώτες ώρες εξαφάνισής του από τα ραντάρ, αν και δεν θεωρείται 100% εξακριβωμένη, έφερε πόνο και δάκρυα στους συγγενείς που από την περασμένη Τετάρτη αγωνιούσαν για νέα των δικών τους ανθρώπων.

Το υποβρύχιο ARA San Juan εξαφανίστηκε από την προηγούμενη Τετάρτη, στις 15 Νοεμβρίου και έκτοτε μια τεράστια επιχείρηση έρευνας και διάσωσης διεξάγεται στον Ατλαντικό Ωκεανό, με την αρωγή αμερικανικών, ρωσικών και βρετανικών δυνάμεων.

O 32χρονος Υπολοχαγός Renzo Martin Silva

Ο 35χρονος Fernando Santilli

H 35 χρονη Eliana Krawczyk η πρώτη γυναίκα μέλος πληρώματος σε υποβρύχιο στη χώρα

Εξαγριωμένοι οι συγγενείς των θυμάτων

Ο Luiz Tagliapietro, πατέρας του Damian, ισχυρίστηκε πως υπάλληλος του Ναυτικού τον ενημέρωσε τηλεφωνικά πως ο γιος του είναι νεκρός. Όταν ρώτησε αν οι 43 άντρες και η μία γυναίκα του πληρώματος είχαν πεθάνει, του απάντησε καταφατικά. «Ναι, ναι, ναι, ναι. 100%. Μου επιβεβαίωσε το αφεντικό του γιου μου ότι είχαν πεθάνει όλοι. Δεν υπάρχει άνθρωπος που να έζησε».

Η Itati Leguizamon, που ο άντρας της Oscar Suarez βρισκόταν στο υποβρύχιο, χαρακτήρισε «μ@@@ες» τους αξιωματούχους του Ναυτικού. Επειδή άφηναν τους συγγενείς να πιστεύουν ότι θα μπορούσαν οι δικοί τους άνθρωποι να βρεθούν ζωντανοί. «Σύμφωνα με αυτούς, μόλις τώρα έμαθαν για την έκρηξη. Αλλά ποιος είναι τόσο χαζός για να πιστέψει κάτι τέτοιο; Είναι ντροπή. Μας είπαν ψέματα».

Keywords
Τυχαία Θέματα