Τρομοκρατική επίθεση στο Στρασβούργο – Τουλάχιστον τέσσερις νεκροί και 11 τραυματίες

Η αστυνομία διέκοψε την κυκλοφορία, ενώ στο Ευρωκοινοβούλιο δόθηκε εντολή να μην αποχωρήσουν μέχρι νεωτέρας, ευρωβουλευτές, προσωπικό και δημοσιογράφοιΣε εστιατόριο, κοντά στο σημείο του συμβάντος, βρισκόταν ο ευρωβουλευτής, Νίκος Ανδρουλάκης. Σύμφωνα με ομολόγους του που επικοινώνησαν μαζί του, είναι καλά στην υγεία τουΟ φερόμενος δράστης της ένοπλης επίθεσης ήταν γνωστός στις αρχές για εγκληματικές δραστηριότητες, δήλωσε σε δημοσιογράφους ο υπουργός Εσωτερικών της Γαλλίας, Κριστόφ ΚαστανέρΑστυνομικές πηγές κάνουν λόγο για ανταλλαγές
πυροβολισμών σε γειτονιά της πόλης όπου ο δράστης φέρεται να έχει αποκλειστείΓια «πολλούς πυροβολισμούς» σε διάφορους κεντρικούς δρόμους του Στρασβούργου, έκαναν λόγο μάρτυρες

Στους τέσσερις ανέρχονται οι νεκροί και 11 οι τραυματίες, επτά εκ των οποίων βρίσκονται σε κρίσιμη κατάσταση, από την επίθεση στο Στρασβούργο που σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης, ανακοίνωσαν η αστυνομία και η νομαρχία, χαρακτηρίζοντας «τρομοκρατική» την επίθεση. Οι αστυνομικές δυνάμεις έχουν ταυτοποιήσει τον δράστη.

Η αστυνομία έχει διακόψει την κυκλοφορία, ενώ στο Ευρωκοινοβούλιο δόθηκε εντολή να μην αποχωρήσουν μέχρι νεωτέρας, ευρωβουλευτές, προσωπικό και δημοσιογράφοι.

Σε εστιατόριο, κοντά στο σημείο του συμβάντος, βρισκόταν ο ευρωβουλευτής, Νίκος Ανδρουλάκης. Σύμφωνα με ομολόγους του που επικοινώνησαν μαζί του, είναι καλά στην υγεία του.

Στρασβουργο pic.twitter.com/izqjg8qIlW

Nikos Androulakis (@androulakisnick) 11 Δεκεμβρίου 2018

Ο φερόμενος δράστης της ένοπλης επίθεσης ήταν γνωστός στις αρχές για εγκληματικές δραστηριότητες, δήλωσε σε δημοσιογράφους ο υπουργός Εσωτερικών της Γαλλίας, Κριστόφ Καστανέρ.

Αστυνομικές πηγές κάνουν λόγο για ανταλλαγές πυροβολισμών σε γειτονιά της πόλης όπου ο δράστης φέρεται να έχει αποκλειστεί.

Πηγές τόνισαν στην τοπικής εφημερίδα DNA ότι ο δράστης άνοιξε πυρ κοντά στον Καθεδρικό της πόλης, όπου φιλοξενείται και η χριστουγεννιάτικη αγορά.

Keywords
Τυχαία Θέματα