Πεδίο μάχης το κέντρο Αθήνας μία μέρα πριν τον τελικό του Κυπέλλου (video)

Άγριες συμπλοκές οπαδών – αστυνομικών στο κέντρο της ΑθήναςΕπεισόδια και στα ΕξάρχειαΝέος γύρος επεισοδίων λίγο μετά τις 11 το βράδυ

Πολύ πριν τη σέντρα του τελικού του κυπέλλου μεταξύ της ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, η ένταση μαίνεται για τα καλά.

Μετά τη χθεσινή εισβολή των οπαδών της ΑΕΚ σε σύνδεσμο του ΠΑΟΚ στην Ομόνοια, νέο σκηνικό έντασης σημειώθηκε το βράδυ της

Παρασκευής στην πλατεία Καραϊσκάκη μεταξύ οπαδών.

Οι πρώτες πληροφορίες υπαγορεύουν πως στις συμπλοκές συμμετείχαν οπαδοί του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ, επί της οδού Καρόλου. Σε κοντινή απόσταση βρίσκεται σύνδεσμος φιλάθλων του «δικεφάλου του Βορρά».

Σύμφωνα με πληροφορίες περίπου 150 οπαδοί του ΠΑΟΚ συνεπλάκησαν με αντίστοιχους του Ολυμπιακού. Επενέβη η αστυνομία κάνοντας χρήση χημικών.

Έτσι, οι οπαδοί του ΠΑΟΚ οπισθοχώρησαν προς την οδό Μενάνδρου, όπου και έχουν στήσει οδοφράγματα, βάζοντας και φωτιές σε κάδους.

Νέος γύρος επεισοδίων

Νέος κύκλος επεισοδίων στο κέντρο της Αθήνας και σφοδρές συγκρούσεις μεταξύ οπαδών και αστυνομικών, οι οποίες άρχισαν περίπου στις 23:10 στο ύψος της πλατείας Κάνιγγος και είχαν ως αποτέλεσμα να διακοπεί η κυκλοφορία στην Ακαδημίας και τη Λεωφόρο Πατησίων.

Στο σημείο βρίσκονται πολλές διμοιρίες των ΜΑΤ, χωρίς να έχει γενικευθεί η σύρραξη. Βέβαια, δεν αποκλείεται κατά τη διάρκεια της νύχτας να συνεχιστούν οι συγκρούσεις στο συγκεκριμένο πεδίο, δηλαδή γύρω απ’ τα Εξάρχεια.

Βίντεο: Sport24.gr

Φωτογραφία: Eurokinissi

Keywords
Τυχαία Θέματα