Ασυνείδητος οδηγός «πάτησε» αστυνομικό για να περάσει μπλόκο στον Λυκαβηττό (video)

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε χθες στον Λυκαβηττό, όταν ένας ασυνείδητος οδηγός χτύπησε και τραυμάτισε με το αυτοκίνητό του έναν δημοτικό αστυνομικό, επειδή δεν του επέτρεψε να περάσει από μπλόκο λόγω των έκτακτων μέτρων πυρασφάλειας.

«Δε σταμάτησε. Πάτησε γκάζι, με χτύπησε και με εγκατέλειψε. Συνέχισε ευθεία και εγώ κατρακύλησα και έπεσα στο οδόστρωμα», δήλωσε στο Star ο δημοτικός αστυνομικός, Νίκος Χαραλάμπους.

Ο δημοτικός αστυνομικός κατέθεσε στο αυτόφωρο εναντίον του 39χρονου, ο οποίος

όχι μόνο θέλησε να περάσει το απαγορευτικό μπλόκο στον Λυκαβηττό, αλλά ανέπτυξε ταχύτητα και έπεσε πάνω του με το αυτοκίνητο.

«Με χτύπησε πάνω στη μέση, χτύπησα πάνω στο καπό και προσγειώθηκα ανώμαλα στο οδόστρωμα. Ευτυχώς είμαι καλά. Πήγα στο νοσοκομείο, ήμουν γύρω στις έξι ώρες και έκανα τις απαραίτητες εξετάσεις», δήλωσε ο κ. Χαραλάμπους.

Όπως καταγγέλλουν οι δημοτικοί αστυνομικοί, στη συνέχεια ο 39χρονος προσπάθησε να διαφύγει αλλά δεν τα κατάφερε. Συνελήφθη από αστυνομικούς, ενώ ο τραυματίας δημοτικός αστυνομικός μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο ΚΑΤ.

Τελικά, ο 39χρονος καταδικάστηκε από το αυτόφωρο σε 11 μήνες φυλάκισης, με αναστολή για επικίνδυνη σωματική βλάβη και απείθεια και αφέθηκε ελεύθερος.

Δείτε το ρεπορτάζ στο 17.44:

(STAR)

Keywords
Τυχαία Θέματα