Δεν… έφτασε ο Πρίγιοβιτς για να σηκώσει Κύπελλο η Αλ Ιτιχάντ (video)

Ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς ήρθε στη Θεσσαλονίκη με την άδεια της ομάδας του, γιόρτασε για την κατάκτηση του πρωταθλήματος από τον ΠΑΟΚ, πήγε… φτιαγμένος στη Σαουδική Αραβία, αλλά αυτός δεν… έφτανε στην Αλ Ιτιχάντ για να σηκώσει το Κύπελλο.

Ο σέρβος άσος πέτυχε ένα ακόμη με τη φανέλα τον σύλλογό του, αλλά η Αλ Ιτιχάντ ηττήθηκε στον τελικό του κυπέλλου

της Σαουδικής Αραβίας από την Αλ Τααβόν με 2-1. Ο πρώην φορ του «Δικεφάλου του Βορρά» έβαλε μπροστά την ομάδα του στο σκορ στο 32′, φθάνοντας τα οκτώ τέρματα, έως τώρα, στη σεζόν, αλλά η Αλ Τααβόν πέτυχε την ανατροπή κατέκτησε το τρόπαιο. Να σημειωθεί πως στον πάγκο της κυπελλούχου κάθεται ο πορτογάλος τεχνικός, Πέδρο Εμάνουελ, ο οποίος το 2016 είχε κατακτήσει το κύπελλο Κύπρου με τον Απόλλωνα Λεμεσού.

#نهايي_كبير_الاتحاد_التعاون

اهداف التعاون 2-1 الاتحاد
كاملة بصوت فهد العتيبي
مشاهدة ممتعهه pic.twitter.com/NquQpcjsBY

— نهائي كأس الملك HD (@HD34007918) 2 Μαΐου 2019

Grâce à un but de Léandre Tawamba dans les ultimes minutes de jeu, Al Taawon remporte la finale de la Coupe du Roi des Champions en Arabie Saoudite face à Al Ittihad (2-1).
[@AltaawounFC] pic.twitter.com/SYD7NbwgEE

— AllezLesLions (@AllezLesLions) 3 Μαΐου 2019

Ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς σκόραρε και στον ημιτελικό του Κύπελλου κόντρα στην Αλ Νασρ. Η Αλ Ιτιχάντ επικράτησε με 4-2 στην παράταση (2-2 η κανονική διάρκεια) και ο σέρβρος στράικερ πέτυχε το 1-0 στο 44′.

Να θυμίσουμε ότι ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς πέτυχε δύο ακόμη γκολ με τη φανέλα της Αλ Ιτιχάντ στο τελευταίο ματς πρωταθλήματος της ομάδας ξανά κόντρα στην Αλ Νασρ (3-2) και έφθασε τα έξι τέρματα, έως τώρα, στη λίγκα της Σαουδικής Αραβίας. Στον συγκεκριμένο αγώνα ο Σέρβος, πρώην επιθετικός του ΠΑΟΚ, πέτυχε το πρώτο γκολ στο 32′ με πλασέ μετά από απόκρουση του αντίπαλου τερματοφύλακα και το δεύτερο στο 43’με κοντινό πλασέ μέσα στην αντίπαλη περιοχή.

****

O Λουκάς Βύντρα είχε προσφύγει στην FIFA κατά της Χάποελ Τελ – Αβίβ, ζητούσε αποζημίωση 485 χιλιάδες ευρώ, μετά τον τερματισμό του συμβολαίου του το 2016 και δικαιώθηκε. Αυτό αναφέρει ο Τύπος του Ισραήλ, και σημειώνει πως ο έμπειρος αμυντικός της Ομόνοιας θα πρέπει να λάβει ένα ποσό κοντά στις 300 χιλιάδες ευρώ από την πρώην ομάδα του.

Όπως σημειώνεται, η Χάποελ έχει μπροστά της προθεσμία δυο βδομάδων να καταβάλει το ποσό εκτός και αν καταθέσει έφεση, κάτι που αναμένεται να κάνει. Ο Βύντρα έπαιξε στην ομάδα του Τελ Αβίβ το 2015-2016 και κατέγραψε 29 συμμετοχές.

O Λουκάς Βύντρα είχε προσφύγει στην FIFA κατά της Χάποελ Τελ-Αβίβ και ζητούσε αποζημίωση 485 χιλιάδες ευρώ, μετά τον τερματισμό του συμβολαίου του το 2016. Ο Τύπος του Ισραήλ… https://t.co/u2X9kTRMSy

— AMNA Sport (@praktoreiosport) 3 Μαΐου 2019

Ομόνοια: Προσφυγή του Βύντρα στην FIFA κατά της Χάποελ Τελ Αβίβ #Omonoia | https://t.co/Ks2rkirvyo pic.twitter.com/gSKmwy4k8d

— 24sports (@24sports) 15 Μαρτίου 2019

(πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Keywords
Τυχαία Θέματα