Δημήτρης Σούλτας: Μετεκλογικό χάζι και λίγο light νάζι

*** Ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει αρχικά να καταλάβει κάποια πράγματα που ισχύουν και την πολιτική και στη ζωή. Όπως ας πούμε το ότι αν κάποιος σε αποδοκιμάσει πριν του απαντήσεις οργισμένα καλό θα είναι να ρίξεις πρώτα μια ματιά στον καθρέφτη.

*** Η κυβέρνηση θα πρέπει να έχει επίσης υπόψη ότι υπάρχει ένας κανόνας στις εκλογές σε όλο τον κόσμο, ειδικά σε περίοδους δύσκολες. Ο κόσμος, οι πολίτες δεν αναζητούν αρνητικό αφήγημα, αλλά θετικό. Ας θυμηθούμε ότι ο

ΣΥΡΙΖΑ το 2015 εξελέγη με το σύνθημα «η ελπίδα έρχεται» και ο Σαμαράς έχασε με βασικό επιχείρημα «αν έρθουν αυτοί, έρχεται η καταστροφή».

*** Εξαιρετική η αντιπολιτευτική κριτική της Ν.Δ. τις τελευταίες ώρες. Οι της Ν.Δ. διαμαρτύρονται γιατί οι εκλογές θα γίνουν τις 7 Ιουλίου και όχι στις 30 Ιουνίου. Επόμενο δυνατό χαρτί θα είναι η καταγγελία ότι οι κάλπες θα ανοίξουν στις 7 και όχι στις 6.45.

*** Ο Κυριάκος Βελόπουλος δήλωσε ότι τα πολύ ναζιστικά δεν του αρέσουν. Του αρέσουν τα λίγο. Όπως νάρκες στους πρόσφυγες, πυροβολισμοί προσφύγων, γενικώς μια εξόντωση πολιτισμένη. Και στην ανάγκη στη συνέχεια θα σου πουλήσει και μια κρέμα να απολυμάνεις τα χέρια σου.

*** Ο Σταύρος αποχωρεί από το Ποτάμι. Ετοιμάζεται μάλιστα να υποβάλλει μήνυση στο σπερματοζωάριο που δεν ήρθε στην ώρα του στις κάλπες.

*** Αποχώρησε από την κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ η Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου. Φήμες λένε ότι έκλεισε το καλοκαίρι με τον Σεφερλή.

Keywords
Τυχαία Θέματα