Δημήτρης Σούλτας: Πίσω ολοταχώς!

*** Το νέο πεδίο πολιτικής αντιπαράθεσης είναι το όνομα της FYROM. Είναι τόσο φρέσκα δε τα επιχειρήματα, που δεν αποκλείεται με την αλλαγή του χρόνου να αναφωνήσουμε «Ευτυχισμένο το 1992».

*** Ο Πάνος Καμμένος πάντως αντιδρά και δεν θέλει γεωγραφικό προσδιορισμό που θα περιλαμβάνει το όνομα «Μακεδονία». Το «Πολύ Άνω Δημοκρατία της Άνω Κυψέλης» ίσως θα ήταν μία λύση.

*** Κάποιοι από τους εγχώριους

«φιλελεύθερους» δεν μπόρεσαν να καταπιούν το γεγονός ότι το κοινωνικό μέρισμα δόθηκε και σε ξένους. Είναι βέβαιο ότι μερικοί θα φύγουν από τον μάταιο τούτο κόσμο από overdose Διαφωτισμού.

*** Πολιτευτής του «Ποταμιού» ζητά να απομακρυνθεί γλυπτό από το Φάληρο, γιατί αναπαριστά τον σατανά. Τώρα που ο Σταύρος φεύγει για το ΠΑΣΟΚ καλό θα είναι να αναλάβει το κόμμα η Ελένη Λουκά που έχει στιβαρό λόγο σ’ αυτό τα θέματα.

*** Στο Καρπενήσι συνελήφθη δικηγόρος επειδή έσβησε συνθήματα της Χρυσής Αυγής, σε τοίχο στην είσοδο της πόλης. Για την «φιλοτέχνηση» των συνθημάτων δεν είχε συλληφθεί κανείς, κάτι που είναι περίεργο με τόσους αντιφασιστικούς πυρήνες που δρουν εντός της Ελληνικής Αστυνομίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα