Δημήτρης Σούλτας: Της Δικαιοσύνης ήλιε ανόητε

*** Οι δικαστές θεωρούν “ανεξαρτησία” της Δικαιοσύνης να αποφασίζουν οι ίδιοι για αύξηση των μισθών τους και να εξαιρούνται από τις γενικές ρυθμίσεις για το “πόθεν έσχες”. Στην Ινδία πάλι αυτό το λένε κάστα.

*** Ο Κυριάκος Μητσοτάκης απεφάνθη ότι η καταστροφή στη Μάνδρα θα είχε αποφευχθεί αν είχε ειδοποιηθεί εγκαίρως η …Τροχαία. Επόμενη εξαγγελία η εκμάθηση των σημάτων κυκλοφορίας στους χειμμάρους.

*** Υπάλληλος που εργάζεται στο Μιχαλολιάκο συνελήφθη για τα επεισόδια που προκάλεσαν

χουλιγκάνοι στο Μετς. Δεν δέρνουν επαρκώς τον τελευταίο καιρό οι χρυσαυγίτες και έχουν πέσει στα γενόσημα.

*** Ανακοινώνονται τα νέα κριτήρια για το επίδομα θέρμανσης. Οι δικαιούχοι θα λάβουν ως προκαταβολή 5 σταγόνες πετρέλαιο και στη συνέχεια ένα εισιτήριο του μετρό για να μεταβούν σε χώρο που θερμαίνεται.

*** Ο Νετανιάχου κάλεσε τους Ευρωπαίους να ακολουθήσουν το παράδειγμα του Τραμπ. Δεν διευκρίνησε αν πρέπει να γίνουν τόσο ηλίθιοι ή τόσο άφρονες

*** Στο «Κίνημα Αλλαγής»- το ΠΑΣΟΚ με άλλο όνομα εν ολίγοις- σκέφτονται ήδη σε ποιές εκλογικές περιφέρειες θα είναι υποψήφιοι οι πρωτοκλασσάτοι, πριν ακόμα κάνουν συνέδριο για να αποφασίσουν τι θα είναι αυτό το κόμμα. Πρώτα καβατζώνεις το έδρανο και όλα τα άλλα έπονται. Παλιά πασοκική αξία.

Keywords
Τυχαία Θέματα