«Έφυγε» ο Βασίλης Βουρτζούμης

Η οικογένεια του Άρη και το ελληνικό μπάσκετ βυθίστηκαν στο πένθος, καθώς ο επί σειρά ετών μάνατζερ της ομάδας, Βασίλης Βουρτζούμης, έδωσε σκληρή μάχη με την επάρατη νόσο αλλά δεν τα κατάφερε να βγει νικητής. Άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 51 ετών.

H περιπέτεια της υγείας του Βασίλη Βουρτζούμη είχε συγκλονίσει την οικογένεια του Άρη και χαρακτηριστική ήταν η εικόνα του βουρκωμένου Δημήτρη Πρίφτη μετά από ένα παιχνίδι με την ΑΕΚ όπου είχε δηλώσει: «Θέλω να αφιερώσω τη νίκη και στο Βασίλη Βουρτζούμη που

μας λείπει πάρα πολύ και θέλουμε να γυρίσει κοντά μας». Η κηδεία του Βασίλη Βουρτζούμη θα γίνει την Τρίτη (12/06) στον Βαθύλακκο Θεσσαλονίκης.

Το δικό της «αντίο» στον Βασίλη Βουρτζούμη είπε η ΠΑΕ Άρης μέσω επίσημης ανακοίνωσης. Αναλυτικά όλα όσα αναφέρει:
«Από σήμερα η οικογένεια του ΑΡΗ είναι πιο φτωχή, καθώς έχασε ένα από τα καλύτερα παιδιά της. Ο Βασίλης Βουρτζούμης, ένας άνθρωπος που υπηρέτησε το Σύλλογο και το τμήμα του μπάσκετ τις δύο τελευταίες δεκαετίες, δεν βρίσκεται πλέον κοντά μας, σκορπώντας θλίψη σε όλους μας. Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ εκφράζει τα θερμά και ειλικρινή της συλλυπητήρια στην οικογένειά του.
Βασίλη Βουρτζούμη, καλό ταξίδι… Δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ…».

Πηγή: sdna.gr
Φωτογραφία: arisbc.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα