Έγινε ταινία η καριέρα του σπουδαίου Πάολο Ρόσι – «Η καρδιά του πρωταθλητή» σύντομα στους κινηματογράφους (εικόνες – video)

Η πορεία του στο χώρο της μπάλας έχει πολλά διδάγματα και έγινε φιλμ. Μιλάμε για τον σπουδαίο ιταλό παλαίμαχο ποδοσφαιριστή, Πάολο Ρόσι για τον οποίο… φτιάχτηκε η ταινία με τίτλο «Η καρδιά του πρωταθλητή». Η παρουσίασή της έγινε στην ιταλική πρεσβεία στο Βουκουρέστι.

Το φιλμ, που πραγματοποιήθηκε από τον σκηνοθέτη Τζανλούκα Φελίνι, είναι εμπνευσμένη από τη βιογραφία του «Παμπλίτο», γραμμένη από τη δημοσιογράφο Φεντερίκα Καπαλέτι και

ανατρέχει στην καριέρα του Ρόσι: από το δύσκολο ξεκίνημα έως την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου το 1982, όπου αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ.

Paolo Rossi diventa un film per la beneficenza https://t.co/UitwFjvvoz via @SportPerugia.it

— Griforampante (@GrifoRampante) 5 Σεπτεμβρίου 2018

Στην παρουσίαση ήταν παρόντες ο Φελίνι, οι παραγωγοί της ταινίας Μικέλε Σκολάρο, Ίβο Ρομανιόλι και, φυσικά, ο ίδιος ο Πάολο Ρόσι. Ένα μέρος των εσόδων από την ταινία θα δωριστεί στο σύλλογο «Parada», ο οποίος εργάζεται στη Ρουμανία για πάνω από είκοσι χρόνια φροντίζοντας τα παιδιά του δρόμου.

Il mito del #calcio #PaoloRossi ha presentato così stasera il docu-film sulla sua vita che si sta girando in questi giorni a #Bucarest. Il ricavato andrà a sostegno dei progetti di @Parada_Italia.@ItalyinRomania pic.twitter.com/KcVhsKNP39

— Sara Turetta (@sara_turetta) 4 Σεπτεμβρίου 2018

Paolo Rossi diventa film per beneficenza – Piemonte https://t.co/OZYOQ11luT

Ansa Piemonte (@Ansa_Piemonte) 4 Σεπτεμβρίου 2018

#NewProfilePic Paolo Rossi, the Legend

Keywords
Τυχαία Θέματα