Έγκλημα στην Κύπρο: Παραδέχτηκε τη συνάντηση με την τρίτη γυναίκα ο «Ορέστης»

Ο 35χρονος συνδέεται και με τη Μαρικάρ, την τρίτη γυναίκα που έχει εξαφανιστείΣτην κατοχή του «Ορέστη» βρέθηκαν τα ταξιδιωτικά έγγραφα της εξαφανισμένης εδώ και ένα χρόνο γυναίκαςΟ serial killer έχει ήδη παραδεχτεί τις δολοφονίες δυο γυναικών από τις Φιλιππίνες, όπως και την συνάντησή του με τη Μαρικάρ, για την οποία όμως δεν έχει παραδεχτεί τον φόνο της

Ξετυλίγεται το κουβάρι των δολοφονιών του 35χρονου «Ορέστη» στην Κύπρο, ο οποίος οδηγήθηκε εκ νέου

σήμερα στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας. Το Δικαστήριο αποφάσισε την ανανέωση της κράτησής του για άλλες δυο ημέρες.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχει ο ανακριτής, ο 35χρονος συνδέεται και με τη Μαρικάρ, την τρίτη γυναίκα που έχει εξαφανιστεί. Στην κατοχή του 35χρονου βρέθηκαν τα ταξιδιωτικά έγγραφα της εξαφανισμένης εδώ και ένα χρόνο γυναίκας.

Ο serial killer έχει ήδη παραδεχτεί τις δολοφονίες δυο γυναικών από τις Φιλιππίνες, όπως και την συνάντησή του με την εξαφανισμένη Μαρικάρ, για την οποία όμως δεν έχει παραδεχτεί τον φόνο της.

Το λάθος που «πρόδωσε» τον serial killer

Τα τελευταία δυο 24ωρα οι κυπριακές Αρχές «χτένισαν» το σύνολο των προσωπικών αντικειμένων του 35χρονου με το ψευδώνυμο «Ορέστης».

Μεταξύ των πραγμάτων που εξετάστηκαν ήταν και στικάκια USB καθώς και σκληροί δίσκοι από υπολογιστές του.

Σε ένα από τα αρχεία του, σύμφωνα με το SigmaLive, βρέθηκε μια φωτογραφία της 29χρονης αγνοούμενης Μαρικάρ. Η 29χρονη Μαρικάρ που αγνοείται από τον Δεκέμβριο του 2017 και είχε έρθει σε επαφή με τον serial killer.

Παράλληλα, γίνονται έρευνες στο χώρο εργασίας της Μαρικάρ, ενώ μέλη της αστυνομίας «χτενίζουν» την περιοχή όπου διέμενε η Μαρικάρ, σε μια προσπάθεια να εξασφαλίσουν περαιτέρω πληροφορίες.

Σημειώνεται ότι ο 35χρονος παρουσιάστηκε και σήμερα αυτοπροσώπως στο Δικαστήριο χωρίς την εκπροσώπηση συνηγόρου υπεράσπισης.

Νέες κατηγορίες σε βάρος του 35χρονου

Χθες, ο ίλαρχος της Εθνικής Φρουράς κλήθηκε για νέες ανακρίσεις ενώπιον του ΤΑΕ Λευκωσίας, όμως δεν ήταν συνεργάσιμος και δεν παραδέχτηκε την διάπραξη του τρίτου φόνου.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η νέα υπόθεση φόνου αφορά στην 30χρονη Maricar Valdez Arquiola, η οποία απουσιάζει από τον χώρο διαμονής της, στην Λευκωσία, από τις 13 Δεκεμβρίου 2017.

Υπενθυμίζεται ότι ο 35χρονος μέχρι σήμερα παραδέχτηκε την διάπραξη δυο φόνων, της 38χρονης Marry Rose και της 28χρονης, Arian Palanas Lozano.

Φωτογραφία: ΚΥΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα