Η εξομολόγηση της καθαρίστριας – «Πολύ δύσκολη η φυλακή, οι συγκρατούμενες ήταν δίπλα μου»

«Είμαι χαρούμενη, ευτυχισμένη, μου φαίνεται ακόμα πολύ περίεργο, δεν μπορώ να το συνειδητοποιήσω ακόμα ότι είμαι έξω, αλλά σιγά-σιγά θα συνέλθω», παραδέχτηκε η καθαρίστριαΜιλώντας στον Alpha τόνισε: «Σε χωρίζουν από την οικογένειά σου, από τα παιδιά σου, από τον άνδρα σου, από τους συγγενείς σου, χάνεις την ελευθερία σου, και όταν είσαι και άδικα με τόσο μεγάλη ποινή μέσα είναι ακόμα χειρότερα»Πώς αποφυλακίστηκε η 53χρονη

Ιδιαίτερα χαρούμενη είναι, μετά την αποφυλάκισή της, η καθαρίστρια από τον Βόλο, που

παραποίησε απολυτήριο δημοτικού για να μπορέσει να βρει δουλειά και να μεγαλώσει τα παιδιά της.

Λίγες ώρες μετά την απόφαση του Πενταμελούς Εφετείου Κακουργημάτων της Λάρισας χορηγήθηκε αναστολή εκτέλεσης της ποινής δεκαετούς κάθειρξης που της έχει επιβληθεί και είχε προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων.

Μιλώντας στον Alpha, η Δ. Τσιαντάκη, τόνισε: «Είμαι χαρούμενη, ευτυχισμένη, μου φαίνεται ακόμα πολύ περίεργο, δεν μπορώ να το συνειδητοποιήσω ακόμα ότι είμαι έξω, αλλά σιγά-σιγά θα συνέλθω. Έκανα ό,τι μπορούσα να τα μεγαλώσω σωστά, και πιστεύω ότι τα μεγάλωσα σωστά και ευχαριστώ τον Θεό γι’ αυτό».

Για την παραμονή της στη φυλακή, τόνισε: «Είναι πολύ δύσκολη η φυλακή, πάρα πολύ δύσκολη, σκληρή. Καταρχήν σε χωρίζουν από την οικογένειά σου, από τα παιδιά σου, από τον άνδρα σου, από τους συγγενείς σου, χάνεις την ελευθερία σου, και όταν είσαι και άδικα με τόσο μεγάλη ποινή μέσα είναι ακόμα χειρότερα. Προσπαθώ να έχω δύναμη».

Ακόμα, ευχαρίστησε τις συγκρατούμενες της, οι οποίες «ήταν δίπλα μου, πιστέψανε σε μένα, μου έλεγαν κάνε υπομονή , κουράγιο, θα βγεις, θα δικαιωθείς, και χειροκροτούσαν όταν έφευγα, το χάρηκα πάρα πολύ».

«Βλέπω κάπως διαφορετικά και τη ζωή τώρα. Θα ζω την κάθε στιγμή με την οικογένειά μου, γιατί δεν ξέρεις ποτέ τι σου ξημερώνει», κατέληξε.



Πώς αποφυλακίστηκε η 53χρονη

Αποφυλακίστηκε μετά από απόφαση που έλαβε το πρωί το Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων Λάρισας, η 53χρονη καθαρίστρια που πλαστογράφησε το απολυτήριο Δημοτικού.

Το δικαστήριο κατέληξε σε αυτή την απόφαση, με την αιτιολογία της κακής ψυχολογικής κατάστασης της 53χρονης και των προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζει ο συζυγός της.

Η 53χρονη είχε φυλακιστεί μετά την καταδικαστική απόφαση του ίδιου δικαστηρίου σε ποινή κάθειρξης 10 ετών για το αδίκημα που διέπραξε.

Η εξέλιξη αυτή ήρθε μετά την παρέμβαση της Εισαγγελέως του Αρείου Πάγου Ξένης Δημητρίου η οποία ζήτησε να της διαβιβαστεί η επίμαχη απόφαση προκειμένου να εξετάσει εάν συντρέχουν λόγοι πειθαρχικού ελέγχου των δικαστών που την εξέδωσαν.

Keywords
Τυχαία Θέματα