Εισαγωγή ναρκωτικών με αεροπλάνο – Συλλήψεις στην Παιανία

Συνελήφθησαν στην Παιανία, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, δύο άτομα (αλλοδαπός και Ελληνίδα), για εισαγωγή στην Ελληνική Επικράτεια ποσότητας ναρκωτικών.

Ειδικότερα, μετά από διερεύνηση πληροφοριών σχετικά με εισαγωγή, με αποστολή ταχυδρομικών δεμάτων, μέσω αεροπορικών διαδρομών, ποσοτήτων κάνναβης στη Χώρα μας, εντοπίσθηκε το ύποπτο δέμα, προερχόμενο από Ιταλία και το οποίο περιείχε 25 νάιλον συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 25,750 γραμμαρίων.

Ακολούθως

και έπειτα από συντονισμένες δράσεις, εντοπίσθηκαν οι κατηγορούμενοι και κατελήφθησαν να κατέχουν το προαναφερόμενο δέμα, το οποίο είχε παραλάβει ο αλλοδαπός λίγο νωρίτερα.

Σύλληψη ενός ημεδαπού για κλοπή, ναρκωτικά και όχι μόνο

Συνελήφθη, το απόγευμα της Πέμπτης (14/05), στην Ανδραβίδα από αστυνομικούς της μικτής περιπολίας των Αστυνομικών Τμημάτων Ανδραβίδας Κυλλήνης και Βουπρασίας, ένας ημεδαπός άνδρας, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή, απόπειρα πρόκλησης επικίνδυνης σωματικής βλάβης, απείθεια, οδήγηση υπό την επήρεια μέθης, κατοχή ναρκωτικών και στέρηση Δελτίου Ταυτότητας.

Ειδικότερα, το απόγευμα της Πέμπτης (14/05) οι αστυνομικοί της μικτής περιπολίας εντόπισαν τον άνδρα να οδηγεί κλεμμένο όχημα και του απηύθυναν σήμα για έλεγχο. Ο δράστης δεν συμμορφώθηκε στις υποδείξεις των αστυνομικών και ακολούθησε καταδίωξη, με αποτέλεσμα ο συλληφθείς να προσκρούσει σε προστατευτικά κιγκλιδώματα, να παρασύρει αστυνομικό και να ακινητοποιηθεί έπειτα από βλάβη στους τροχούς, στο ύψος των Μποντέικων Αχαΐας.

Σε έλεγχο που διενήργησαν οι αστυνομικοί στον δράστη διαπιστώθηκε ότι οδηγούσε το αυτοκίνητο υπό την επήρεια μέθης, ενώ στην κατοχή του βρέθηκαν τέσσερα ναρκωτικά – φαρμακευτικά δισκία. Από τον έλεγχο των στοιχείων του διαπιστώθηκε ότι δεν είχε εκδώσει Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών.

Σύλληψη για ναρκωτικά στη Θεσσαλονίκη από το Τμήμα Ασφάλειας Βέροιας

Συνελήφθη την Πέμπτη (14/05 το απόγευμα σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας, ημεδαπός άνδρας, καθώς σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητα κάνναβης βάρους 304 γραμμαρίων, μικροποσότητα κοκαΐνης, 20 σπόροι κάνναβης, μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας και το χρηματικό ποσό των 5.055 ευρώ.

Keywords
Τυχαία Θέματα