Εισβολή αναρχικών σε εκδήλωση με Σαμαρά και Κικίλια – Έσπασαν το αυτοκίνητο του Μηταράκη

Επίθεση σε κτήριο επί της Λεωφόρου Συγγρού, πραγματοποίησε ομάδα αντιεξουσιαστών. Περίπου 15-20 άτομα βγήκαν από την Πάντειο, πέταξαν κροτίδα στον επικεφαλής ασφαλείας που βρισκόταν στο σημείο και έσπασαν τρία αυτοκίνητα.

Στο κτήριο ήταν σε εξέλιξη εκδήλωση του υποψήφιου του συνδυασμού του Κώστα Μπακογιάννη, Νίκος Μακρόπουλος. Στην εκδήλωση συμμετείχαν ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς και οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας Βασίλης Κικίλιας και η Όλγα Κεφαλογιάννη.

Ανάμεσα στα αυτοκίνητα που

προκλήθηκαν ζημιές ήταν και το εκείνο του βουλευτή της ΝΔ Νότη Μηταράκη.

Μόλις αναρχικοί εσπασαν το αυτοκίνητο μου στη Συγγρού,!! pic.twitter.com/I3uUW4D5Ow

— Νότης Μηταράκης (@nmitarakis) 15 Μαΐου 2019


Εξερχόμενος της εκδήλωσης, ο κ. Σαμαράς δήλωσε: «Αυτή είναι η Ελλάδα του κ. Τσίπρα».

«Ούτε φοβόμαστε, ούτε υποχωρούμε. Αντίθετα, οι τραμπουκισμοί, μας πεισμώνουν ακόμα περισσότερο για να δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις για μια πόλη ασφαλή, ελεύθερη και δημοκρατική. Θρασύδειλοι κουκουλοφόροι, δεν μασάμε. Πάρτε το χαμπάρι», τόνισε ο κ. Μπακογιάννης.

«Πλέον μιλάμε για καθοδηγούμενους τραμπούκους. Πριν λίγο σε εκδήλωση που μιλούσα για την ασφάλεια, απέναντι από το Πάντειο, 20 κρανιοφόροι μας επιτέθηκαν και έσπαγαν οτι έβρισκαν μπροστά τους. Και να σκεφτείτε οτι λίγο πιο κάτω είχε εκδήλωση η κ. Παπακωστα…», ανέφερε σε ανάρτησή του στο Twitter o κ. Κικίλιας.

Πλέον μιλάμε για καθοδηγούμενους τραμπούκους. Πριν λίγο σε εκδήλωση που μιλούσα για την ασφάλεια, απέναντι απο το Πάντειο, 20 κρανιοφόροι μας επιτέθηκαν και έσπαγαν οτι έβρισκαν μπροστά τους. Και να σκεφτείτε οτι λίγο πιο κάτω είχε εκδήλωση η κ. Παπακωστα… pic.twitter.com/QQXV5uSUJL

— Vassilis Kikilias (@Vkikilias) 15 Μαΐου 2019

Την εκδήλωση διοργάνωσε

Keywords
Τυχαία Θέματα